Jon Vas a cochetat cu desenul de mic copil, desenând pe tot ce se putea, de la băncile sălilor de clasă din gimnaziu, până la pultul cafenelei unde ajunsese ceva mai târziu să lucrez ca barista.

„Loc în care, spre norocul meu am fost observant de un designer cu experiență care mi-a plantat în minte, ideea de a face design.”, spune Jon.

Astfel cu ambiție, muncă și sacrificii, a schimbat “stratul suport de desen”, de la verso-ul notelor de plată din cafenea, la cele mai profesionale softuri dedicate proiectării și designului de interior, începandu-și activitatea de designer imediat după absolvirea Facultății de Arte și Design din Timișoara.

Jon Vas

Numele Jon Vas, expune designerul care abordează fiecare proiect cu implicare, stare de bucurie și respect față de beneficiar și colaboratorii implicați.

Experiența și stilul propriu al designerului, vin la pachet cu o întreagă formulă de colaboratori și cunoștințe de piață care pot realiza implementarea unui proiect la cel mai înalt nivel de așteptări. Din faza de randare, perfect realizată în cel mai mic detaliu, spațiile create transmit, emoție, sentimente și stări de bine.

Toate aceste aspecte crează o fuziune perfectă de idei și soluții inovative între designer și beneficiar, care fără să-și dea seama este implicat în echipa de design.

Contactează
autorul proiectului!