Scopul nostru este acela de a ghida clienții către ceea ce vor considera la final un real succes pentru amenajarea propusă și implementată, ceea ce determină și o misiune îndeplinită pentru noi.

Lazia Design

Lazia Design este un Studio de design interior cu activitate în București și Constanța, începând cu 2019, când pasiunea s-a transformat într-un job full time. Misiunea noastră este aceea de a proiecta spații ce reflectă stilul individual și personalitatea fiecărui client în parte. Designul interior este o formă de expresie și de comunicare, care ne ajută pe noi, creatorii de frumos, să creionăm amenjări coerente și funcționale, stiluri si ambiente personalizate. Astfel, fiecare proiect are menirea să transforme locuința visurilor într-un proiect palpabil, care se poate concretiza și care să se plieze după necesitatea și caracterul fiecărui client.

Experiența anterioară de 11 ani în domeniul HR a fost, cu siguranță, de ajutor în ceea ce privește interactiunea cu cel/cea care va locui în spațiul ce va primi un nou vibe. De aceea, prin intermediul conceptului ales și al unei cromatici potrivite, o amenajare unitară a unei locuințe sau a unui spațiu public poate căpăta o perspectivă echilibrată, dacă se respectă coerența pe întreg spațiul. Credem că fiecare încăpere sau spațiu are puterea de a-ți oferi o anumită stare sau trăire, o emoție cu care poti rezona și care te va convinge să revii, o poveste gata să fie descoperită și pusă în valoare prin intemediul unui design potrivit.

Contactează
autorul proiectului!