La Majo, ne ghidăm întreg procesul nostru de design și amenajare interioară pe principiul de a fi aproape de clienții noștri. Ne dedicăm timpul pentru a înțelege cu atenție cerințele și nevoile tale, astfel încât să putem crea un design absolut unic, care să reflecte în mod fidel stilul, preferințele și funcționalitatea pe care le dorești pentru spațiul tău.

Majo Design

Suntem un birou de design interior, specializat pe proiecte în stil contemporan eclectic cu tendințe minimaliste. La Majo, colaborăm alături de partenerii noștri pentru a furniza o gamă completă de servicii care acoperă fiecare aspect al proiectelor noastre. Aceste servicii includ proiectare arhitecturală, design de interior, amenajare peisagistică, management de proiect, supravegherea lucrărilor pe șantier și consultanță. Ne concentrăm pe furnizarea unei soluții complete și integrate, care să îndeplinească toate nevoile tale de amenajare și de dezvoltare a spațiului tău.

La Majo, ne imaginăm o lume în care arhitectură și designul interior converg armonios. Credem că designul atent gandit are puterea de a avea un impact pozitiv asupra vieților nostre, inspirând bucurie, confort și productivitate. Abordarea nostra combină în mod armonios conceptul estetic și funcțional cu un proiectul tehnic detaliat și complet. Datorită profilului nostru academic, împreună cu experiența culturală și angajamentul constant în procesul de învățare, suntem în măsură să furnizăm clienților noștri soluții adecvate pentru locuințe și spații care au un impact pozitiv asupra modului în care își trăiesc viața și asupra calității vieții lor.

Contactează
autorul proiectului!