Companie cu expertiză acumulată în domeniul proiectării construcțiilor civile și industriale. Înființată în 2017 în municipiul Constanța, se ocupă cu proiectarea generală și management de proiect în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Masstudio

Societatea noastră asigură lucrări în toată țara prin intermediul celor 3 puncte de lucru din Constanța, București și Satu Mare. De la înființare și până acum societatea a contractat și depus, spre aprobare și execuție peste 200 de proiecte. Cu o echipă de 20 de oameni (urbaniști, arhitecți, desenatori tehnici și economiști) interni, dar și în formă extinsă prin colaboratori, poate coordona o echipă de aproape 50 de specialiști. Se lucrează constant cu cele mai noi tehnologii și se apelează la soluții inovatoare. Ei urmează în permanență cursuri de perfecționare, participă la conferințele și târgurile din domeniu.

Având deja o experiență în accesarea de Fonduri Europene, în anul 2020 se depune documentația prin care se dorește o investiție în vederea achiziționării unor tehnici de calcul performante, unice în țara noastră pentru o societate de proiectare de specialitate arhitectură. Astfel, in 2021, biroul devine echipat cu stații de lucru performante, dronă profesională cu tehnologie LIDAR, scanner LIDAR de sol pentru realizarea releveelor computerizate aproape instant, tehnologie de printare, scanare și pliere documente, imprimantă 3D și Router CNC pentru realizarea de machete profesionale de dimensiuni mari, dispozitive de încărcare solare pentru a ne garanta mobilitatea precum și licențele necesare utilizarii softurilor de proiectare. Cu ajutorul echipei energice am reuțit să schimbăm tipologia clasică de proiectare prin traininguri successive cu specialiști formați în afară în softuri de proiectare CAD. Astfel am reușit să ajungem la performanța de a proiecta toate proiectele în regim BIM (Building Information Modeling).

Principalele avantaje ale implementării procedurii de lucru BIM în procesul de proiectare sunt reducerea erorilor din planșele de execuție și îmbunătățirea constructabilității, reducerea întârzierilor procesului de proiectare prin optimizarea proiectării, coordonarea între specialități și detectarea la timp a coliziunilor, generarea listelor de cantitati cu erori minime. Împreună cu aceste metode noi de proiectare, dar și prin continua formare a echipei, prin cunoașterea pieței, a tendințelor din construcții, a eficientizărilor energetice, cu cele mai noi și performante materiale, echipamente, reușim să oferim un produs final cu un stardard ridicat de calitate și optimizat pentru cel mai exigent client.

Contactează
autorul proiectului!