Reprezint echipa Now Concept, desenez și proiectez din pasiune. Prin proiectele mele creionez vise pe care mă bucur să le aduc la realitate alături de echipa mea.

NOW CONCEPT STUDIO

Echipa NOW CONCEPT, fondată în anul 2016, este formată din arhitecți, urbaniști și designeri cu experiență în dezvoltările urbane și rezidențiale. Oferim servicii de proiectare integrată de la etapa de concept și procedura de avizare, până la implementarea proiectelor de urbanism, arhitectură și design de interior. Credem cu tărie într-o bună comunicare și relație de reciprocitate cu clienții noștri și construim împreună o fundație solidă pentru viitoarele dezvoltări urbane.

URBANISM Orașele sunt în continuă transformare, iar nevoia locuitorilor de a trăi într-un mediu urban de calitate, aduce în prim plan necesitatea cooperării specialiștilor din domenii conexe urbanismului. În acest sens, proiectăm corelând cerințele din prezent, într-o viziune pe termen lung care implică abodarea strategică și integrată în context.

ARHITECTURA Stilul, identitatea și particularitățile locului definesc tema de proiectare în arhitectură. Împreună cu partenerii și colaboratorii noștri oferim servicii de consultanță și proiectare de arhitectură pentru construcții noi și intervenții pe clădiri existente.

DESIGN INTERIOR Funcționalitatea, confortul, versatilitatea, armonia și unicitatea sunt elementele cheie în definirea conceptului designului interior. Prin explorarea formelor, materialelor de înaltă calitate și armonia luminilor, transformăm viziunea ta în realitate.

Contactează
autorul proiectului!