Fascinată de modul în care alți oameni își urmează intuiția și își conturează spațiile, am căutat mereu să descopăr acele detaliile care fac ca fiecare design să fie o expresie autentică a personalității. Sunt Rafaela Răduță și doresc să împărtășesc cu oamenii pasiunea pentru design si sa arăt cum un spațiu bine conceput poate îmbunătăți calitatea vieții.

OMNI DESIGN

Odată cu experiența mea în designul de interior am realizat cât de mult iubesc să schimb energia unui spațiu și să urmăresc conexiunile dintre oameni. Fiecare locuiță are capacitatea de a influența emoțiile noastre, modul în care experimentăm viața de zi cu zi și felul în care ne simțim în propriul mediu.

Fiecare spațiu pe care-l creez  are la bază filozofia că locuințele noastre ar trebui să reflecte autenticitate  și să fie spații în care ne regăsim confortul și inspirația. În ultimii 6 ani, am  explorat lumea designului de interior, aducând în fiecare spațiu o notă personală și unică. Această călătorie m-a inspirat să fac  următorul pas – să dezvolt Omni Design, un brand care unifică pasiunile mele și viziunea mea asupra frumuseții într-un mod cu totul nou.

Contactează
autorul proiectului!