Imagoo Design este un proiect cu și despre suflet. Atunci când respiri în culori și simți cu întreaga fire pasiunea, dragostea pentru frumos apare dorința de a concretiza toate acestea în realitate.

Imagoo Design – Patricia Potecea

Denumirea de „imago” nu este una oarecare, ci este în strânsă legătură cu logo-ul nostru și cu motivația de la care am plecat în acest parcurs, adică dorința de a ne dezvolta continuu. Imago reprezintă ultimul stadiu pe care îl are de traversat o omidă în metamorfoza ei spre a deveni un fluture. De aici și conexiunea cu logo-ul, care înfățișează un fluture stilizat.

Ca echipă, ne autoapreciem ca fiind una inedită, în sensul că avem personalități foarte diferite, aspect ce ne ajută enorm. Astfel, proiectele noastre trec prin mai multe perspective, având ca rezultat final varianta echivalentă dorințelor și nevoilor clienților noștri.

Scopul nostru este de a face oamenii să se regăsească în propriile case, să transmitem emoție și să întrepătrundem cât mai estetic palete cromatice, materiale și texturi.

În decursul acestor ani, de când defilăm sub numele de Imagoo Design, am colecționat un bagaj vast de proiecte: rezidențiale, comerciale sau HoReCa. Nu putem descrie în cuvinte satisfacția resimțită atunci când vedem emoțiile beneficiarilor la contactul cu noua lor locație, proaspăt transformată și îmbrăcată în atmosferă dorită.

Contactează
autorul proiectului!