O echipă profesionistă formată din tineri creativi, uniți de același scop comun: să facă o diferență în viața oamenilor proiectând și amenajând spații care să reflecte stilul lor de viață.

Studioul de design creativ Raymond and Partners oferă cel mai înalt nivel de servicii, elaborând proiecte arhitecturale și de design interior la orice scală, în orice loc al lumii.

“Pentru noi, designul interior și arhitectura înseamnă mai mult decât ce se vede: este un stil de viață pe care dorim să îl transmitem generației de azi.” – a spus CEO David Raymond.

Raymond and Partners

Au realizat cu succes 56 proiecte în 6 țări și continuă să proiecteze spații care inspiră și încântă, creând în același timp valoare reală pentru clienții lor.

Viziunea echipei este să proiecteze responsabil spații care sunt atât funcționale, cât și atractive din punct de vedere estetic.

Scopul lor este de a îmbunătăți relația dintre client, proiectant și echipa de execuție, astfel obținând rezultatul dorit. Cooperarea le permite să ofere soluții colective la provocările pe care le întâmpină, rezolvând problema și găsind soluția perfectă. Împărtășesc astfel o dorință profundă despre cum pot îmbunătăți viețile prin design.

Angajamentul lor față de cele mai înalte standarde de etică profesională este neclintit.

Contactează
autorul proiectului!