Eu sunt Rebeca, un om îndrăgostit de estetică și interioare. Fiecare proiect trebuie să spună o poveste unică și să aducă echilibru între estetică și funcționalitate. Dorința mea nu este aceea de a crea doar un spațiu frumos, ci de a genera o întreagă atmosferă cu personalitate.

Rebeca B. Interiors

Cu multă pasiune pentru interioare și atenție la detalii, am fondat ceea ce astăzi poartă numele de Rebeca B. Interiors. Începând cu anul 2018, portofoliul a început să cuprindă tot mai mult proiecte, cu precădere în sectorul rezidențial, dar și în cel comercial. Abordarea proiectelor este una minimalistă , contemporană, care pune accent pe detalii, calitate și funcționalitate.

Deoarece nu există șablon după care conceptele sunt realizate, fiecare proiect în parte este gândit să fie unic și pe nevoile clientului, dar cel mai important, rezistent la testul timpului. Iubesc frumosul și sunt pasionată de crearea spațiilor confortabile și funcționale, care să se potrivească stilului de viață și personalității clienților mei.

Contactează
autorul proiectului!