Sunt un arhitect pasionat de frumos care pune accent pe practicalitate. Mi-am deschis propriul birou de design interior deoarece iubesc să creez spații personalizate, adaptate nevoilor și personalității beneficiarilor mei.

Designul este o muncă nuanțată, pentru că implică mai mult decât viziune, un ochi pentru estetică și abilități bune de organizare. Implică o relație foarte strânsă și intimă cu clienții mei. Pentru a putea crea un spațiu în funcție de nevoile și dorințele lor – este nevoie de încredere, deschidere și comunicare sinceră. Calitatea este prioritatea mea absolută, iar inclinațiile mele vestice, învățate la Viena, îmi influențează stilul.

Reea Raican Architects

Sunt un arhitect pasionat de frumos care pune accent pe practicitate, iar această pasiune m-a condus să-mi deschid propriul birou de design interior. Îmi găsesc împlinirea în crearea de spații personalizate, cu un design adaptat nevoilor și personalității fiecărui beneficiar. Pentru mine, designul este o artă nuanțată, care cere mult mai mult decât o simplă viziune estetică. Este o combinație subtilă de cunoștințe tehnice, un ochi antrenat pentru estetică și abilități remarcabile de organizare.

Munca mea implică mai mult decât simpla plasare a mobilierului sau a elementelor decorative într-un spațiu. Implică o relație profundă și intimă cu clienții mei. Pentru a putea crea un spațiu care să reflecte în mod autentic nevoile și dorințele lor, este nevoie de încredere reciprocă, deschidere și comunicare sinceră. Îmi place să ascult atent, să înțeleg motivațiile și să explorez personalitatea fiecărui beneficiar înainte de a începe proiectul. Doar prin înțelegerea profundă a clienților mei pot aduce la viață spațiul perfect pentru ei.

Calitatea este o valoare sacrosanctă pentru mine. În fiecare proiect, mă asigur că fiecare detaliu este realizat cu atenție și precizie. Folosesc materiale de înaltă calitate și colaborez cu meșteri și furnizori de încredere pentru a mă asigura că rezultatul final este pe măsura așteptărilor. Perfecțiunea este un standard către care tind în fiecare proiect și mă dedic cu pasiune pentru a oferi cel mai bun design interior posibil.

Studiile mele în arhitectură la Viena, unde am avut privilegiul de a studia, au avut o influență semnificativă asupra stilului meu. Inclinațiile vestice m-au expus la diverse școli de gândire și mi-au permis să abordez designul interior dintr-o perspectivă inovatoare și fresh. Inspirat de tradiția europeană și de estetica contemporană, am dezvoltat un stil distinct care îmbină eleganța clasică cu elemente moderne și funcționalitatea practică. Acest amalgam de stiluri și influențe îmi permite să aduc o perspectivă unică în proiectele mele și să creeze spații care sunt în armonie cu viziunea și personalitatea beneficiarilor.

Pentru mine, designul interior este o călătorie captivantă în care construiesc nu doar spații, ci și relații de durată cu clienții mei. Sunt privilegiat să fiu martorul transformării unui spațiu într-un cămin personalizat și inspirat, care reflectă autenticitatea și esența celor care îl locuiesc, sau unui spațiu din sectorul public într-un loc unde vizitatorii să simtă amprenta subtilă a proprietarului. Fiecare proiect este o provocare și o oportunitate de a aduce la viață vise și aspirații, iar eu mă dedic cu pasiune și devotament pentru a crea interioare care încântă simțurile și aduc bucurie. Îmi place să descopăr soluții ingenioase pentru optimizarea spațiului și utilizarea eficientă a resurselor disponibile. Fie că este vorba despre optimizarea unui apartament mic, amenajarea generoasă a unei vile, sau complexitatea unui proiect HoReCa, mă asigur că fiecare colțișor al spațiului este valorificat în mod inteligent. Pasiunea mea pentru calitate și atenția la detalii se reflectă în fiecare aspect al muncii mele. De la selecția materialelor și culorilor până la alegerea fiecărui obiect de mobilier și accesoriu, fiecare decizie este luată cu grijă și discernământ.

Contactează
autorul proiectului!