Dincolo de frumos, este știință, iar prin munca mea, caut să aduc bucurie în casele oamenilor. Mă descriu ca o persoană creativă, plină de viață, optimistă și mai presus de toate, mereu curioasă de tot ceea ce este nou în profesia mea.

Simplo Studio Design

Salut! Numele meu este Loana Vultur și sunt fondatoarea biroului Simplo Studio Design din Cluj-Napoca. Absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism, Cluj-Napoca, promoția 2015, am decis să nu mă opresc aici și amc ontinuat formarea mea profesională, absolvind Școala Doctorală Spațiu-Imagine-Text, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – București, promoția 2018.

Cu o pasiune aparte pentru latura umană, în paralel am absolvit Facutlatea de Comunicare și PR din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Cluj-Napoca, promoția 2013, și a masteru;ui de PR, din cadrul acfeleiași instituții, promoția 2015. Mă caractearizează formarea continuă, creativitatea și curiozitatea prin excelență. Din anul 2018 am început să predau în cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism, Cluj-Napoca, iar în prezent susțin seminarul de Comunicare și Marketing în Arhitectură.

Contactează
autorul proiectului!