Sunt arhitect de interior și fondatoarea Urban Moon Interior Architecture. Cu o experiență solidă în amenajări de lux și colaborări de succes cu branduri prestigioase, aduc un strop de eleganță și rafinament în fiecare proiect. Mă concentrez pe crearea de spații personalizate, care să reflecte gusturile și stilul de viață al clienților mei. Cu atenție la detalii și o abordare meticuloasă, ofer soluții de design de înaltă calitate, transformând visurile în realitate.

Urban Moon Interior Architecture

Sunt pasionată de designul de interior și de crearea de spații unice și elegante. Cu experiență în domeniu, mă dedic proiectelor de amenajare de lux, colaborând cu clienți din diverse medii și transformând visurile lor în realitate. În calitate de arhitect de interior, pun accentul pe fiecare detaliu și aduc o combinație perfectă între creativitate și cunoștințe tehnice solide. Fie că este vorba despre proiectarea unei case, a unui apartament sau a unui birou, mă asigur că fiecare spațiu este gândit și realizat cu atenție la preferințele și nevoile clienților.

Colaborarea strânsă cu reprezentanți de vânzări, furnizori și producători de mobilier și finisaje de brand din Italia îmi permite să ofer clienților acces la cele mai exclusiviste produse și materiale. În acest fel, pot crea interioare de lux, unde fiecare element este selectat cu grijă pentru a asigura un stil impecabil și o funcționalitate deosebită. Cu o atitudine orientată spre clienți, ascult cu atenție dorințele și cerințele fiecărui client, adaptând designul și soluțiile la stilul lor de viață și la personalitatea lor unică.

În fiecare proiect, mă străduiesc să creez spații care să transmită emoție, rafinament și confort, într-un mod inovator și inspirațional. Prin Urban Moon Interior Architecture, îmi propun să aduc frumusețe, valoare și eleganță în locuințele și spațiile comerciale ale clienților mei. Crearea de interioare personalizate, care se remarcă prin atenția la detalii și abordarea meticuloasă, este misiunea mea principală. Prin intermediul proiectelor reușite și a colaborărilor strânse, îmi doresc să construiesc relații de lungă durată și să depășesc așteptările clienților.

Contactează
autorul proiectului!