Dacă aș alege un stil din designul interior care să mă reprezinte atunci ar fi cel eclectic, pentru că sunt un amestec de contraste, de extravaganță și non-conformism alături de banal și conservatorism, o explozie de culori îndrăznețe și tonuri tenebre, de modernism și tradiționalism pe care le îmbin armonios într-un suflet liber si pasionat de viață.

UrbanEden

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajărilor interioare preponderent rezidențiale, de la concept la implementare și urmărire de șantier am reușit să fac față provocărilor, să-mi încurajez creativitatea, să-mi impun viziunea și să-mi păstrez integritatea profesională și nu în ultimul rând să mă dezvolt în plan personal.

Dominată de un spirit eretic am simțit permanent nevoia de a trece dincolo de arhetipurile tradiționale ale amenajării. Pasiunea față de natură alături de cunoștințele și cercetarea în domeniul horticulturii, au creat brandul UrbanEden. Astfel încerc să dizolv granițele dintre interior și exterior, prin implementarea grădinilor interioare în proiecte de amenajare a pentru spații rezidențiale, birouri, spații comerciale, structuri turistice, clinici și alte tipuri de spații publice și private. Scopul este de a obține un mediu atrăgător și coeziv din punct de vedere vizual și funcțional, dar mai ales un mediu care răspunde aspectelor de ‘’mindfulness & well-being’’ sănătate psihică și bunăstare.

Contactează
autorul proiectului!