Echipa: arh. Sonia Mihut, arh. Virgil Mihut, arh. Andrei Koves, arh. stag. Diana Simina, arh. stag. Victoria Ceban, arh. stag. Victor Ștefan Mitrea.

 

Etaj4

Etaj4 încearcă să creeze soluții custom-made pentru clienți, pe diferite tipologii de proiecte de arhitectură și amenajări interioare, atât rezidențiale, cât și publice.

Echipa de la Etaj4 creează entuziasm și dezvoltă experiențe de lucru eficiente. Implicarea lor se extinde de la primele schițe ale conceptului, la “ambalare” și prezentare VR, soluții tehnice, consultanță și până la implementare turn-key. În toate aceste proiecte, încearcă să înteleagă, să întâmpină și să traducă dorințele și necesitățile beneficiarilor în idei și în realități.

Pentru Etaj4, arhitectura deschide o paletă largă de experiențe și satisfacții, îi oferă posibilitatea de a observa evoluția orașului și a oamenilor, într-un context de o dezvoltare accelerată. Responsabilitatea Etaj4 devine astfel găsirea unui dozaj optim al elementelor, astfel încât fiecare proiect să poată contribui într-un mod benefic la conturarea imaginii de ansamblu a peisajului urban, din punctul de vedere al relaționării sociale și culturale.

Contactează
autorul proiectului!