Vlăstar Interiors este un studio fondat de către două arhitecte de interior care au descoperit că au de spus o poveste împreună. Ne bucurăm că astăzi putem împărtăși din experiența noastră prin intermediul proiectelor unice care pun în valoare spațiile amenajate dar în același timp dau și mici “indicii” despre personalitatea și pasiunile celor care le locuiesc/le utilizează si le dau viață.

Vlastar Interiors

Vlăstar Interiors a devenit locul unde atât noi cât și beneficiarii proiectelor noastre au încredere să facă pasul spre o locuire mai bună și automat spre o viață mai bună. Cunoștințele noastre interdisciplinare, baza solidă prin educația excelență, formarea continuă și experiența de 12 ani de zile atât în amenajarea spațiilor de locuit cât și a celor nerezidentiale aduc valoare atât studioului nostru dar și celor care iau decizia să mergem pe acest drum împreună. Ne dorim să integrăm cât mai mult natură în proiectele noastre și să optăm pentru materiale durabile, astfel încât întregul proces să fie unul trainic, sustenabil și cu cât mai puțină risipă.

Proiectele Vlăstar Interiors sunt despre OAMENI, nu doar despre design și trenduri. Ne dorim să oferim soluții coerente, funcționale, cu personalitate și care să treacă testul timpului.

Contactează
autorul proiectului!