„I think that a well-designed house is like favourite pair of jeans: a perfect combination of comfort, practicality and good looks.” Carolyn Warrender

Acasă la – Evia

De la ce idee a pornit conceptul de amenajare locuinței tale?
Pornind de la această idee, am creat concept de amenajare care să mă facă să zâmbesc că plec dimineța la lucru, să-mi dea încredere, să-mi satisfacă nevoia de frumusețe, dar în același timp să am confortul necesar, totul la îndemână pentru a-mi desfășura activitatea, iar clienților să le inspire profesionalism și desigur, să le încânte privirea.

Ce element de design a “dat tonul” amenajării?
Punctul de plecare a fost reprezentat de vedeta amenajării, superba Sahara, un placaj ceramic deosebit, cu efect de marmură, ce conferă spațiului stil și frumusețe atemporală.

Ce înseamnă “calitatea” în designul de interior?
În toate domeniile, consider că rolul calității este acela de a răspunde nevoilor emoționale, fizice și estetice ale fiecărui individ în parte.

Ce ne poți spune despre mobilierul ales pentru amenajare?
Am ales ca fiecare piesă de mobilier să fie făcută la comandă, de maeștri ai domeniului, personalizată după propriile idei, preferințe și nevoi. Nuanțele predominante fiind cele de negru și gri, pentru a evita un ambient rece, am introdus esențe lemnoase, texturi catifelate și accente aurii. Pata de culoare este, în acest caz, verdele smarald adus de fotoliile spectaculoase, confecționate într-o manieră impecabilă, special pentru EVIA. Fiecare detaliu este lucrat manual, de un profucator local foarte talentat, cu structură din lemn masiv, șezut confortabil din latex, tapițat cu stofă catifelată, mată, rezistentă la uzură si la lichide.

Care este conceptul abordat în amenajarea băii?
Baia a fost tratată cu aceeași atenție la detalii, de la finisajul ramelor pentru prize și mânerele mobilierului, până la obiectele sanitare care fac poarte toate din aceeasi colecție Rondo, de la Dalet, un brand ce s-a remarcat atât prin designul actual, cât și prin bugetul accesibil. Regăsim și aici verdele, de această dată adus de natură, într-un aranjament de mare efect.

Cum ai abordat iluminatul în designul locuinței tale?
Acord foarte mare importanță iluminatului, deoarece cu ajutorul lui îmi place să pun în valoare anumite obiecte sau să creez o anumită atmosferă. Corpurile de iluminat aduc strălucire și prețiozitate spațiului.

Ce rol au decorațiunile și accesoriile în această amenajare și cum au fost alese?
Micile decorațiuni completează tabloul amenajării, accentuând preferința pentru obiecte prețioase și elegante. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, deoarece lucrurile de care ne înconjurăm reflectă cu adevărat ceea de suntem, ceea ce nu ține neapărat de mijloacele materiale, ci de o mare grijă pentru detalii.

Just as we feel confident when we know we are well dressed, it is no different when it comes to how we view our homes!

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe