Let’s Talk Design Evenings este evenimentul de networking care facilitează interacțiunea între arhitecți, designeri și brandurile de top în materie de soluții pentru amenajări de interior. Cea mai recentă ediție i-a avut ca invitați speciali pe reprezentanții Barlinek, lider în producția de parchet stratificat la nivel mondial.

Barlinek a dus interacțiunea cu arhitecții la nivelul următor printr-o demonstrație-surpriză la cel mai recent eveniment RIDA

Subiectul central a fost colecția de pardoseli hibride Next Step, un produs inovator, care se remarcă prin durabilitate, rezistență și impermeabilitate.

Mostrele disponibile în cadrul evenimentului au cucerit prin aspectul lor. Pardoselile Next Step sunt inspirate de natură, stratul superior al acestora fiind realizat din furnir de stejar natural de 1 mm. În plus, diversitatea de culori și nuanțe disponibile, oferă o sursă bogată de inspirație pentru o amenajare cu personalitate.

Suprafața pardoselilor hibride este complet rezistentă la cele mai frecvente tipuri de pete: vin roșu, ulei de măsline sau chiar acetonă – astfel ea poate fi integrată cu ușurință în orice cameră, inclusiv în baie sau bucătărie. De asemenea, pe lângă spațiile rezidențiale, ea poate fi utilizată și în hoteluri și alte locuri publice, cum ar fi birourile sau sălile de conferințe.

Momentul-surpriză al serii a fost o demonstrație live a principiului de montaj, prin care toți invitații s-au putut convinge personal de simplitatea întregului proces. Desigur, interacțiunea cu produsul a generat noi întrebări, la care reprezentanții Barlinek au răspuns cu exemple concrete și cu detalii menite să contureze viziunea brandului asupra viitorului in materie de pardoseli.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe