Bateriile LAUFEN: soluții inteligente pentru economisirea resurselor

Bateriile LAUFEN: soluții inteligente pentru economisirea resurselor

 

Cu o tradiție îndelungată în producerea de obiecte sanitare și mobilier pentru baie, brandul elvețian LAUFEN dezvoltă continuu produse premium ce reflectă un echilibru perfect între design, calitate și funcționalitate, oferind cel mai înalt nivel de confort, atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel public. Fiind un furnizor pentru întreaga baie, LAUFEN oferă lavoare, toalete, căzi de baie și de duș, mobilier, accesorii, sisteme de instalare și o gamă în creștere de baterii și soluții de duș. Pentru producția bateriilor sale, brandul apelează la expertiza dobândită în cei aproape 170 ani de fabricație, fiind principalul producător de baterii premium elvețiene și oferind o gamă vastă de astfel de produse pentru lavoare, dușuri și căzi de baie, de o calitate dovedită.

Conștientizând perisabilitatea resurselor și dorind să aibă un impact pozitiv asupra mediului, LAUFEN propune baterii cu un design conceput pentru a reduce consumul de apă și energie. Pentru sectorul public, brandul oferă o soluție inteligentă ce constă în baterii conectate în rețea, care pot fi gestionate prin intermediul aplicației LAUFEN Smart Solution, pentru a monitoriza nevoile de intreținere și a optimiza setările, reducând, astfel, consumul de apă. Bateriile sunt prevăzute cu funcțiile ECO, ECO+ și FlowControl, care ajută la economisirea energie și a apei prin funcția de pornire cu apă rece, precum și prin controlul debitului.

Prin utilizarea aeratoarelor de economisire a apei, și a limitatoarelor de temperatură, bateriile dotate cu funcția ECO permit o reducere a consumului de apă și energie de aproximativ 30%. Funcția ECO+ previne complet consumul nedorit de apă caldă deoarece furnizează doar apă rece atunci când maneta de operare este în poziția centrală. Această așa-numită pornire cu apă rece este soluția ideală pentru utilizarea economică a energiei și a apei, deopotrivă potrivită pentru sectorul privat, cât și pentru spațiile publice și semi-publice, precum sunt restaurantele și hotelurile. Funcția FlowControl acționează ca o frână cantitativă, operatorul resimțind o rezistență notabilă în reglarea jetului de apă. Astfel, presiunea maximă și cantitatea maximă de apă sunt activate prin împingerea conștientă a manetei de operare dincolo de limita setată.

Colecții de baterii LAUFEN cu funcții de economisire a apei și a energiei

Gama de baterii pentru lavoar TWINPLUS, cu unghi de pivotare de 120°, oferă apă rece atunci când poziția manetei este centrată, permițând, de asemenea, activarea temperaturii printr-o rotire spre stânga. Pentru a activa mișcarea obișnuită în ambele direcții, maneta trebuie rotită 30° spre dreapta. Colecția CITYPRO dispune de funcția ECO, care reduce consumul de apă și energie cu aproximativ 30%, prin aeratoare, limitatoare de debit (FlowControl) și de temperatură. Gama de baterii SENSE beneficiază de funcția ECO+, ceea ce înseamnă că apa rece este disponibilă atunci când maneta se află în poziția centrală de bază. Astfel, apa caldă este furnizată numai atunci când maneta este rotită spre stânga. De asemenea, de această funcție prietenoasă cu mediul mai dispun și alte colecții de baterii.

PURE

Konstantin Grcic este cunoscut pentru designul său logic, iar această abordare este perfect întruchipată în linia de baterii PURE. Bateriile elegante pentru lavoare din această serie se caracterizează prin faptul că nu doar corpul, ci și maneta și pipa se conturează în sus, respectiv în față. Acest lucru conferă bateriilor monocomandă un aspect slim, suplu, care se armonizează perfect cu băile cu design purist. Împreună cu bateriile cu montaj pe lavoar, gama PURE include, de asemenea, o baterie înaltă pentru blat, o baterie încastrată de lavoar, o baterie pentru bideu și baterii pentru cadă și duș, care prezintă același limbaj de design și aduc mult confort în baie. Colecția PURE prezintă, de asemenea, noi finisaje extrem de contemporane în PVD negru titan mat.

Kartell • LAUFEN

Gama de baterii Kartell • LAUFEN este caracterizată de un design pur și ergonomic. Designul cilindric subțire și minimalist se poate potrivi perfect cu un stil de viață purist. Colecția include atât baterii pentru lavoare, cât și pentru bideu, o baterie înaltă pentru lavoare de blat, toate echipate cu manete de acționare. Merită menționat în mod deosebit sistemul lor de control, care poate fi poziționat individual și care nu numai că oferă un confort maxim utilizatorului, dar lasă loc și pentru creativitate. Pe lângă varianta cromată, bateriile de lavoar sunt, de asemenea, disponibile cu o acoperire PVD elegantă în negru titan mat, auriu, auriu rose și aspect inox. Colecția este, de asemenea, completată cu baterii încastrate pentru lavoar și baterii cadă – duș. De asemenea, pe toate bateriile se poate monta un disc practic, în diferite culori, care oferă utilizatorului un suport practic pentru articolele de toaletă.

THE NEW CLASSIC

Colecția THE NEW CLASSIC, pe care studioul lui Marcel Wanders a creat-o pentru a completa linia de ceramică și mobilier cu același nume, are o puritate formală care se poate integra în orice mediu, de la cel mai clasic la cel mai tineresc și contemporan. Linia este îmbogățită cu versiunea elegantă în PVD auriu cu finisaj mat. Pentru designul curat al bateriilor, caracterizate de canelurile de la baza corpului, LAUFEN a apelat la un know-how de fabricație foarte vechi și consacrat. Colecția de baterii este, de asemenea, eco-friendly. Cartușul Ecototal din bateriile de duș și de cadă reduce consumul de apă și de energie cu ajutorul unui limitator de temperatură și volum. Lavoarele sunt, de asemenea, concepute cu o tehnologie prietenoasă cu mediul și îndeplinesc cerințele celei mai înalte clase de economisire a energiei din cadrul Unified Water Label.

LUA

Colecția LUA, semnată de Toan Nguyen, prezintă o linie completă de baterii pentru lavoar, bideu, cadă și duș, toate caracterizate de același limbaj formal extrem de curat și minimalist. Pipa este ușor curbată la capăt, iar maneta, cu un design esențial, are un profil rotunjit pe partea inferioară, care o face deosebit de confortabilă. Bateriile sunt echipate cu cartușul special Eco+ pentru o funcție de pornire la rece care economisește energie.

Cu o gamă largă de baterii, brandul LAUFEN facilitează obținerea unor amenajări de baie inedite, de o calitate premium, cu un design mereu actual.

Produsele brandului LAUFEN se găsesc în exclusivitate la Delta Studio.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe