LANI este visul devenit realitate al băii perfect proiectate și mereu ordonate.

COLECȚIA LANI BY LAYFEN – ESTETICĂ PURĂ ȘI FUNCȚIONARE MAXIMĂ

Designul elegant și atemporal al colecției de mobilier LANI, spațiul de depozitare generos, detaliile sale bine gândite și manopera durabilă și sustenabilă asigură o atmosferă curată și armonioasă în baie. Seria transversală de mobilier, care cuprinde corpuri de baie, dulapuri, blaturi, elemente de sertare, sistem modular, oglinzi și dulapuri cu oglinzi, poate fi combinată în mod ideal cu multe dintre colecțiile de baie de înaltă clasă de la LAUFEN.

EMOȚIONAL ȘI INDIVIDUAL

LANI a fost proiectat de designerul francez Toan Nguyen, care are o reputație excelentă în industria mobilei. Designul său se caracterizează printr-o mare atenție acordată obiectului și interacțiunii acestuia cu utilizatorul și pune accentul pe senzualitatea materialului și pe impactul emoțional al acestuia. Acest lucru înseamnă o mare libertate și un grad ridicat de individualitate în designul băilor.

DURABIL ȘI SUSTENABIL

Cu panouri laterale subțiri, uși încastrate în carcasă, cu mânere încastrate și suprafețe lăcuite, LANI stabilește un punct de referință în materie de mobilier de baie. Acest lucru este valabil și din punct de vedere ecologic: Materialele lemnoase utilizate pentru LANI provin 100% din surse certificate PEFC și FSC de origine europeană.

INGENIOS ȘI PRACTIC

Echiparea lavoarelor și a dulapurilor îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Ușile cu închidere lină și silențioasă și sistemele de glisare cu accesorii de înaltă calitate, precum și rafturile din sticlă din interiorul dulapurilor sunt standard pentru LANI. Accesoriile practice, cum ar fi suporturile de prosoape asortate pentru montare laterală sau un organizator pentru sertare, oferă un confort de lux.

PENTRU STILURI DE VIAȚĂ INDIVIDUALE

Cu o suprafață finisată cu lemn de stejar sălbatic, cu clasicele culori alb și gri sau cu alte aproximativ 40 de variante de culoare, LANI se integrează în orice ambianță interioară. Culorile speciale auriu, cupru și titan oferă și mai multă strălucire. Interiorul mobilierului prezintă un ton antracit la modă.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe