DALET susține Inovația – Premiind Excelența în Concursul de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR

În data de 7 decembrie, am avut plăcerea de a găzdui ultima seară din acest an de „Let’s Talk Design”, un eveniment de networking care a pus accentul pe creativitatea în designul interior. Evenimentul a reunit arhitecți emergenți și de renume, designeri talentați, precum și reprezentanți ai brandului DALET.

În cadrul evenimentului, au fost decernate premii finaliștilor Concursului de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR. Concursul a provocat membrii RIDA să creeze un ansamblu compus din trei piese – un corp de mobilier de baie, un lavoar și o oglindă – toate reflectând tematica WATER SHAPE COLOR.

Participarea la concursul de design a fost o experiență cu adevărat unică. Finaliștii concursului sunt cei care au capturat în mod deosebit atenția juriului, astfel participanta Davina Sinjorz s-a clasat pe locul III, ilustrând perfect combinarea funcționalității cu estetica și reprezintând o abordare modernă a spațiului.

Proiectul nominalizat pe locul II a fost realizat de către echipa Next Interior care au demonstrat că un design inovator poate transforma o încăpere obișnuită într-un sanctuar personal de relaxare și bunăstare.

Locul I a fost acordat echipei DID Studio care a prezentat un proiect ce marchează designul funcțional caracterizat printr-o fuziune impresionantă între utilitatea și estetică modernă, dar și stabilește un nou standard în industria de design de interior. Proiecul câștigător va fi proiectat și produs în parteneria cu echipa Delta Studio și DALET.

 

 

RIDA este asociația profesională de design interior care își propune să aducă împreună cele mai importante nume din arhitectură, design de interior, industria de construcții și alte domenii conexe. Asociația care susține și promovează arhitecți și designeri de interior din Românie, stabilind standarde ridicate în estetică și funcționalitate, recunoscând meritele profesioniștilor din industrie.

 

DALET este un brand 100% românesc,ce redefinește eleganța în amenajarea băii, echilibrând perfect designul modern cu accesibilitatea. Dedicat calității și esteticii accesibile, DALET colaborează cu arhitecți și designeri, oferind o gamă diversă de produse inovatoare. De la piese geometrice minimaliste la elemente freestanding, designul său contemporan și inovator face ca brandul să fie o alegere de top în domeniul amenajărilor de baie. Brandul a devenit în scurt timp un reper în soluții personalizate și moderne pentru amenajarea băii, cu o gamă variată de sanitare și mobilier.

 

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe