GROHE duce negrul la următorul nivel, iar baia ta va transcende obișnuitul, invitându-te să te răsfeți într-o lume a rafinamentului și a frumuseții atemporale.

Design de baie personalizat cu noul finisaj GROHE Phantom Black

Proiectarea casei și împrospătarea interiorului implică alegerea materialelor, precum și a culorilor preferate. Iar acest lucru nu trebuie să fie diferit atunci când vine vorba de baie, mai ales că a devenit un spațiu foarte personal, în care ne luăm timp pentru noi înșine, ne răsfățăm cu ritualuri de îngrijire personală și vrem să ne exprimăm propria noastră personalitate și individualitate.

Cum ar fi să poți avea soluții de baie care să îți răspundă nevoilor nu numai în ceea ce privește confortul și funcționalitatea, dar și să îți permită să fii creativ și cu care să te remarci?

Inspirat de texturile de rocă și cu finisajul său elegant și închis, noua nuanță GROHE Phantom Black îți oferă flexibilitatea de a proiecta întreaga baie în jurul acestui finisaj rafinat, de la baterii, dușuri, termostate, plăcuțe de acționare a apei și alte accesorii.

Cel mai elegant finisaj dintre toate: negru mat

GROHE duce negrul la următorul nivel, iar baia ta va transcende obișnuitul, invitându-te să te răsfeți într-o lume a rafinamentului și a frumuseții atemporale. Prin angajamentul de a oferi produse de calitate, GROHE Phantom Black prezintă amestecul perfect dintre estetică și funcționalitate.

Datorită tehnicii de acoperire cu lac, toate produsele GROHE Phantom Black au fost îmbunătățite pentru a fi mai longevive, precum și mai rezistente la coroziune, decolorare și zgârieturi decât variantele negre tratate cu vopsea pulbere. În plus, Phantom Black este mai rezistent la amprentele vizibile. Deci, necesită mai puțină curățare și sunt ușor de îngrijit – perfecte și pentru industria ospitalității. Calitatea și tehnologia din spatele aspectului se bazează pe o tehnologie care provine din industria aerospațială: Physical Vapor Deposition (PVD), are loc într-un mediu vidat și constă în trei etape: în primul rând, substratul este curățat din nou, apoi se aplică stratul de bază, urmat de stratul de vopsea. PVD are ca rezultat finisaje de trei ori mai rezistente în general și de zece ori mai rezistente la zgârieturi, comparativ cu finisajele zincate.

Indiferent dacă preferi o soluție completă de baie GROHE Phantom Black sau o combinație personalizată de finisaje, GROHE îți oferă libertatea și opțiunile pentru a crea o baie care este cu adevărat a ta. Cu măiestria lor excepțională și atenția la detalii, accesoriile de baie GROHE Phantom Black vor face cu siguranță o declarație îndrăzneață și captivantă în orice baie.

Explorează și creează o baie care întruchipează viziunea ta despre lux și stil pe www.grohe.ro

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe