27-28 MAI: EXPOZIȚIA LIFESTYLE DESIGN INTERIOR 2023 – Un Eveniment Satelit CONNECTIONS of RDW Design GO!

EXPOZIȚIA LIFESTYLE DESIGN INTERIOR 2023

Vă invităm în zilele de sâmbătă și duminică, 27-28 mai 2023 la Point Hub pentru prima expoziție RIDA, un eveniment satelit CONNECTIONS of RDW Design GO! Evenimentul este dedicat vouă, arhitecți și designeri de interior, profesioniști cu care încercăm împreună să punem designul interior pe harta Bucureștiului.

Expoziția prezintă unele dintre cele mai remarcabile proiecte de design interior din anul 2022 semnate de arhitecți și designeri români, reunite în albumul Lifestyle Design Interior editat de RIDA – Asociația Designerilor de Interior din România.

Scopul evenimentului este sensibilizarea oamenilor cu privire la impactul pozitiv pecare designul interior îl are asupra stilului de viață. Albumul Lifestyle Design Interior 2023 a ajuns la cea de-a 7-a ediție. Ca în fiecare an, sărbătorim excelența în domeniul designului interior, perseverența profesioniștilor care pun în operă concepte complexe și ambițioase și, desigur, efervescența comunității de arhitecți și designeri de interior, principalul motiv care ne aduce împreună. Expoziția este centrată în jurul piesei principale – albumul descompus – ce cuprinde 70 de proiecte de design interior prezentate în format text și imagine, creând astfel o punte de între profesioniști și pasionați și o serie de exponate surpriză, reprezentând piese deosebite folosite în amenajări.

Evenimentul în sine stabilește un punct de meet and greet, prin care să semnaleze importanța conexiunii prin expunere și contact.

Vă așteptăm! ♥️

ROMANIAN DESIGN WEEK

Un proiect The InstituteRomanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din România – un festival care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică.

Sub umbrela Romanian Design Week sunt organizate expoziții și evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg. În fiecare an, peste 30.000 de vizitatori participă la evenimentele din programul RDW.

Fiecare ediție prezintă peste 150 de proiecte recente semnate de studiouri locale de arhitectură și design.

Programul festivalului include, de asemenea, evenimente satelit, găzduite de studiouri de design, showroom-uri, hub-uri creative, galerii de artă, toate unite sub umbrela design-ului.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe