Vă invităm să participați la DEVO Interiors, eveniment dedicat designului interior în proiecte de office și retail, parte a Forumului Internațional al Marilor Dezvoltatori DEVO, din data de 6 octombrie – JW Marriott Grand Hotel din București. 

 

RIDA este Partener media al acestui eveniment și ne bucurăm să oferim membrilor comunității o reducere de 50% la achiziția biletului.

Invitație pentru membrii comunității RIDA la DEVO Interiors 2022

Acest eveniment este organizat de BORO Communication, singurul organizator de evenimente pentru construcții și arhitectură din România membru ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor, alături de platforma România Construiește.

Vă invităm să lecturați AGENDA EVENIMENTULUI și să beneficiați de tariful special pentru arhitecții și designerii de interior membri ai comunității RIDA: tarif redus cu 50%! 

Cod de reducere 50% pentru membrii comunității RIDA

20 de arhitecți și designeri de interior RIDA pot beneficia de o reducere de 50% prin aplicarea codului RIDADEVO2022, în limita locurilor disponibile. Codul este valabil până la data de 30 septembrie.

Vă invităm să vă achiziționați biletul DE AICI.

Mecanism accesare cod 

  1. Selectați biletul pentru DESIGN INTERIOR: BILET pentru designeri de interior, arhitecți și dezvoltatori – participare fizică, Sala Constanța Ballroom.
  2. Click pe „Reserve tickets”.
  3. Introduceți codul la rubrica „Promo code”.
  4. Apăsați Apply, iar taxa de participare va fi redusă cu 50%.
  5. Continuați procesul de înscriere. 

Ne vedem pe 6 octombrie, la DEVO Interiors – JW Marriott Grand Hotel din București. 

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe