Let’s Talk Design Evenings este evenimentul de networking care facilitează interacțiunea între arhitecți, designeri și brandurile de top în materie de soluții pentru amenajări de interior. Ultima ediție de anul acesta i-a avut ca invitați speciali pe reprezentanții Kronospan, unul dintre liderii mondiali în producția de plăci pe bază de lemn.

Kronospan încheie seria de evenimente Let’s Talk Design Evenings din 2022

Discuția s-a concentrat pe noua colecție Trends. Origin Stories – o gamă cuprinzătoare de materiale și idei pentru amenajările de interior. Plăcile din această colecție pot fi utilizate în proiecte diverse și se remarcă printr-un set de caracteristici distinctive:

  • structura embosată Synchro, impresionantă prin fidelitatea cu care reconstituie noblețea lemnului
  • soluția corelată front & blat, care permite obținerea unui produs final unitar
  • pattern-ul fără repetiție ce potențează originalitatea proiectului

Experții Kronospan au prezentat în detaliu cele mai noi decoruri și texturi, oferind exemplificări și detalii tehnice aplicate. Totodată au anunțat un upgrade esențial pentru aplicația Kronodesign, concepută pentru a-i ajuta pe arhitecții și designerii de interior să identifice într-un mod eficient decorurile potrivite pentru proiectele clienților lor.

Invitații prezenți la eveniment au aflat ce soluții din gama produselor de placări Kronospan pot fi folosite pentru zonele de contrablat în bucătării, cum pot intra în posesia mostrarelor și multe alte informații utile aplicate pe proiecte concrete.

Dacă vrei să afli când reîncepe seria de evenimente Let’s Talk Design Evenings, abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi printre primii care primesc detalii despre serile de netwroking.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe