Let’s Talk Design Evenings este evenimentul care pune la aceeași masă cei mai relevanți arhitecți din piață cu reprezentanții companiilor de top în materie de soluții pentru amenajări de interior. Utima ediție a evenimentului i-a avut în lumina reflectoarelor pe reprezentanții companiei KLUDI, cel mai popular furnizor de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate.

Let’s Talk Design Evenings, seria de networking events organizată de RIDA, i-a avut ca gazde pe reprezentanții KLUDI

Conduși de frumoasa promisiune de calitate „Water in Perfection” și cu experiență de peste 100 de ani în dezvoltarea și fabricarea de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate, KLUDI a găzduit evenimentul Let’s Talk Design în cadrul RIDA, dezvăluind ultimele inovații din industrie și noutăți din cadrul companiei.

Am aflat despre cele patru categorii de produse KLUDI pentru baie (Pure Function, Smart Luxury, Shower Dreams) și bucătărie (Kitchen Competence), precum și vedetele proaspăt lansate în cadrul colecțiilor: baterii negru mat, atât de în vogă în amenajările interioare ale ultimilor ani. Negrul permite ca forma și funcția bateriilor să ocupe locul central în orice concept arhitectural.

De la cromul clasic și auriul opulent până la culori mai moderne, KLUDI oferă o gamă largă de suprafețe și finisaje, astfel încât designerii de interior și beneficiarii finali să se bucure de personalizare completă atunci când vine vorba de amenajarea locuințelor.

Abordând toate stilurile arhitecturale în vogă, de la modern clasic la avantgarde și de la contemporan la puristic, colecțiile KLUDI se bucură de notorietatea bine meritată în rândul designerilor de interior. Astfel, premiul RED DOT pentru colecția KLUDI NOVA FONTE PURA primit chiar anul acesta (2022) reprezintă dovada supremă că inovația este unul dintre obiectivele îndeplinite cu succes de brand.

(Consultați întregul album foto al evenimentului aici)

Începând cu anul acesta, KLUDI devine parte a grupului RAK Ceramics, unul din cei mai mari producatori de ceramica premium la nivel mondial. Astfel, în perioada imediat următoare, vom fi martorii mai multor surprize și noutăți din partea brandului.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe