MAISON&OBJET OFERĂ 100 DE BILETE GRATUITE PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII RIDA PENTRU EVENIMENTUL DE LA PARIS

Maison&Objet – sursa fundamentală de inspirație pentru designerii și arhitecții de interior!

Evenimentul organizat de MAISON&OBJET se va desfășura în perioada 18-22 ianuarie 2024, aducând o oportunitate membrilor comunității RIDA care își pot descărca biletul gratuit, folosind codul MORIDAJ24 pe site-ul oficial Maison&Objet

Inspirația este un element cheie in conceptul domeniului de design de interior, fie că vorbim despre amenajarea unor noi locații, revitalizarea interioarelor existente sau crearea de concepte personalizate. De la case de vis și spații de lucru inovatoare până la structuri futuriste și designuri prestigioase, creativitatea este vitală în acest domeniu.

Anual Maison&Objet organizează două evenimente, împreună cu experții săi în identificarea tendințelor la nivel global. Se dedică dezvoltării acestei inspirații, combinând creativitatea cu pragmatismul pentru a îmbogăți universul designului de interior.

Ce surprize ne aduce noul sezon Maison&Objet?

Un spectacol de culoare, extravaganță, curaj și noutăți pentru a revigora interioarele!

Evenimentul organizat în perioada 18 și 22 ianuarie 2024, Maison&Objet se lansează într-o veritabilă „explorare a plăcerilor”, prezentând cu entuziasm o paletă de culori vibrante și elemente cheie ale acestei ediții inedite. Tema aleasă ne provoacă să ne reînnoim entuziasmul, să ne reîmprospătăm viețile, eliberându-ne de restricțiile austerității impuse de răspunsurile societății și ale brandurilor la provocările lumii contemporane. Depășește-ți limitele privind conceptele designului și răsfață-te prin plăcerile unui interior ce promovează bunăstarea, redescoperind arta subtilă! Acest val de bucurie va fi prezent în toate aspectele evenimentului Maison&Objet, extinzându-se și într-un nou segment al târgului. Maison&Objet vă cheamă să redescoperiți arta hedonismului exuberant cu tema sa inspirațională.

În perioada 18-22 ianuarie, fiți gata să vă conectați și să savurați din plin arta designului!

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe