„Suntem un grup de oameni și de mărci ghidate de o viziune comună, de valori comune și de un angajament ferm față de design. Ca MillerKnoll, ne vom motiva și ne vom inspira reciproc să inovăm și să proiectăm viitorul.” – Andi Owen, președinte și director executiv al MillerKnoll

MillerKnoll – piesele iconice pentru o amenajare timeless

Dacă ești în căutarea unor piese de mobilier confortabile, cu o mulțime de caracteristici personalizabile, care să ofere soluția optimă pentru constituția și postura ta, există un brand renumit ce reușește să îmbine savant ergonomia și funcționalitatea cu o notă de eleganță și stil. MillerKnoll, acum cea mai mare și una dintre cele mai influente companii din sectorul de mobilier de birou din lume, este perfect poziționată pentru a cataliza transformarea industriei și pentru a redefini designul modern.

Compania este rezultatul unei moșteniri elitiste de design, inovație și bine social. MillerKnoll a fost creată în 2021, prin fuziunea dintre brandurile Herman Miller și Knoll și include mărcile Colebrook Bosson Saunders, DatesWeiser, DWR, Edelman Leather, Fully, Geiger, HAY, Holly Hunt, KnollExtra, Knoll Office, KnollStudio, KnollTextiles, Maars Living Walls, Maharam, Muuto, naughtone și Spinneybeck|FilzFelt.

„Suntem încântați să prezentăm MillerKnoll, un colectiv de mărci dinamice, care se reunesc pentru a proiecta lumea în care trăim”, a declarat Andi Owen, președinte și director executiv al MillerKnoll. „Industria noastră – și lumea în general – se schimbă rapid. Designul este modul în care ne imaginăm și modelăm un viitor mai bun. Împreună vom defini și conduce această transformare, așa cum am făcut-o și în alte transformări din istoria noastră.”

Compania care aduce MillerKnoll în România este Workspace Studio, cu sediul în București, Dealer Certificat al MillerKnoll în România. Aceasta oferă soluția integrată compusă din consultanță, servicii de arhitectură, lucrări de amenajare, lucrări de instalații, mobilier de birou, soluții acustice și o varietate de produse arhitecturale.

”E important ca persoanele implicate în deciziile legate de amenajarea spațiilor interioare, fie ele contract sau rezidențiale, să înțeleagă valoarea pe care o reprezintă și o transmit piesele de mobilier semnate de nume celebre ale istoriei arhitecturii și artei. Mobilierul recognoscibil, de semnătură, cum este de exemplu canapeaua creată de Florence Knoll sau scaunul vedetă Aeron de la Herman Miller, transmite afilierea la un anumit domeniu de pe o poziție de calitate, de viziune culturală și de reziliență, mai mult decât orice altă declarație sau lozincă de tip advertising promovată cu costuri enorme.

Există o diferențiere între strigătul loud al amenajărilor interioare exhibiționiste de tip show-off și vocea calmă și înțeleaptă a direcției moderniste, care desi la momentul ei de început a părut disonantă cu tradiția arhitecturii, astăzi este ea însăși expresia clasică prin excelență a valorii.

Avem nevoie de repere în piața extrem de vastă de azi a obiectelor de amenajări interioare. Aceste repere sunt de cele mai multe ori semnate MillerKnoll și sunt cel mai bun mijloc de a proiecta o imagine de soliditate și permanență, pe care ne-o dorim atât ca firmă globală, cât și ca persoană privată.” – Arh. Iulia Toader, Senior Architect, Workspace Studio

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe