Peste 200 de arhitecți și designeri au participat la evenimentul găzduit de Kronospan Design Center București, cel mai nou hub interactiv pentru industria creativilor!

 

Kronospan Design Center București, cel mai nou hub interactiv pentru creativii din industria designului și amenajărilor de interior, a construcțiilor și a producătorilor de mobilier, a găzduit pe 9 noiembrie peste 200 de profesioniști din domeniu la evenimentul Fall Designers’ Gala.

În cei peste 850 de metri pătrați de expunere ai showroomului, vizitatorii au avut ocazia să se familiarizeze cu întreaga gamă de produse Kronospan, de la flooring la decoruri pentru mobilier, blaturi, placări pereți, materiale structurale pentru construcții și materiale speciale pentru fațade.

Seara a fost deschisă de invitatul special Radu Bucălae, care a pregătit un moment dedicat de stand-up pentru arhitecții și designerii prezenți la eveniment.

Evenimentul a avut ca scop introducerea locației în comunitatea profesioniștilor din industrie:

„KronoDesign Center este singurul loc din România care reunește sub același acoperiș toate produsele brandului Kronospan, atât sub formă de expunere comercială, prin mostre de diferite dimensiuni, cât și prin ambiente cu produsele noastre puse în operă. Kronospan a diversificat foarte mult produsele în ultimii 10 ani, ne-am focusat pe noutăți din dorința de a ne adapta cerințelor dar și tendințelor contemporane, iar acum le putem mixa aici pe toate, într-un spațiu creat special pentru asta. Avem ușile deschise mereu pentru toți cei care au nevoie să își găsească inspirația, să poarte negocieri creative, să conceapă proiecte și să se conecteze la tot ce e nou în industrie”, a declarat dr. arh. Bartha Biborka, Brand Ambassador Kronospan.

 

“Acest spațiu stă la dispoziția tuturor creativilor din industrie și are ca scop networking-ul profesional care va duce design-ul la un nou nivel. Acesta e doar începutul a ceea ce reprezintă Kronospan Design Center: am pregătit o mulțime de evenimente și workshop-uri aplicate pentru profesioniști despre care veți afla în curând. Oferim consiliere dedicată atât pasionaților, cât și profesioniștilor din industrie, precum și suport în conceperea și implementarea proiectelor”, Laura Mitan, manager Kronospan Design Center.

 

Kronospan Design Center Bucharest este al doilea showroom al brandului dintr-o rețea ce se va extinde la nivel global în următorii ani.  În București, locația se află pe Bulevardul Unirii nr. 45 și găzduiește constant evenimente, workshopuri destinate profesioniștilor.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe