RIDA anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru selecția celor mai reușite proiecte de design care vor fi publicate în cea de-a șaptea ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior” și o serie de noutăți privind selecția și premierea proiectelor.

Coperta ediției cu numărul șapte va fi semnată, de asemenea, de renumitul designer internațional Karim Rashid, președinte onorific RIDA.

 

 

Prelungire Call for Architects and Designers și Noutățile albumului “Lifestyle Design Interior” 2023, ediția#7

RIDA – Romanian Interior Design Association anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru selecția celor mai reușite proiecte de design care vor fi publicate în cea de-a șaptea ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior” și o serie de noutăți privind selecția și premierea proiectelor. Coperta ediției cu numărul șapte va fi semnată, de asemenea, de renumitul designer internațional Karim Rashid, președinte onorific RIDA.

Albumul „Lifestyle Design Interior”promovează designul de cea mai bună calitate, în acord cu tendințele industriei, reunind an de an cele mai reușite proiecte de amenajări recente, concepute de arhitecți și designeri de top. Albumul va prezenta amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind originalitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului.

Publicația a devenit un etalon pentru arhitecți și designeri de interior, producători și pasionații de amenajări interioare grație conținutului editorial valoros: amenajări interioare premium, interviuri cu arhitecți și designeri de top la nivel international, promovarea tendințelor și noutăților tehnologice din domeniu.

Noutăți ediția #7 

Albumul „Lifestyle Design Interior” 2023 aduce mai multe elemente de noutate atât în ceea ce privește tipul de proiecte eligibile, cât și tipurile de distincții acordate.

 • Nou tip de proiecte eligibile

În premieră, arhitecții și designerii de interior sunt invitați să își înscrie pentru publicarea în album atât proiecte rezidențiale, cât și proiecte realizate cu specific HORECA. Cele mai bune proiecte din această categorie beneficiază de o premiere dedicată, valoarea totală a premiilor fiind de 6000 de euro.

 • Distincții Hors Concours

De asemenea, proiectul aduce ca noutate distincțiile Hors Concours (în afara concursului) oferite celor mai reușite ansambluri rezidențiale din România.

 

Condiții pentru înscrierea în Album

 • Proiectele de design interior trebuie să fie finalizate recent.
 • În această ediție vor fi incluse atât proiecte rezidențiale, cât și de tip HORECA.
 • Nu se acceptă fotografii care reprezintă randări sau stadii intermediare ale proiectelor.
 • Un birou/arhitect/designer poate trimite mai multe proiecte realizate de același birou/ arhitect/ designer, cu condiția ca fiecare dintre ele să respecte condițiile de mai sus.
 • E-mailul trebuie să conțină 7-10 fotografii proiect (rezoluție online), alături de o scurtă descriere a proiectului.
 • Pentru a fi eligibil, un arhitect/designer de interior/birou de arhitectură trebuie să fie membru RIDA și să semneze o declarație pe proprie răspundere că este autorul/autoarea proiectului/proiectelor respectiv(e).

 

Echipa curatorială și premiile oferite

Preselecția proiectelor care vor fi publicate în album va fi realizată de o echipă curatorială, coordonată de renumitul designer international Karim Rashid, Președinte onorific RIDA. Un arhitect/birou de arhitectură poate participa în album cu mai multe proiecte selectate.

De asemenea, echipa curatorială va desemna proiectele câștigătoare pentru fiecare din cele două categorii:

 • premiul I, în valoare de 3000 euro;
 • premiul al II-lea, în valoare de 2000 euro;
 • premiul al III-lea, în valoare de 1000 euro;
 • distincțiile Hors Concours, pentru cele mai bune proiecte de ansambluri rezidențiale din România.

 

Deadline înscriere proiecte

Propunerile de proiecte pot fi trimise pe email la adresa: album@designdeinterior.ro, cu mențiunea „pentru album” până la data de 15 noiembrie 2022. Jurizarea proiectelor va avea loc în luna noiembrie 2022, iar albumul anual Lifestyle Design Interior ediția#7 va fi lansat în luna aprilie 2023.

 

Despre ediția 2023 a publicației

Albumul “Lifestyle Design Interior” va fi distribuit pe plan național prin librăriile Cărturești, benzinării, în showroom-urile Delta Studio și online, pe site-urile partenere.

Ediția precedentă a avut un număr record de pagini – 432 – și a inclus 62 de proiecte rezidențiale de top cu sfaturi de la specialiști pentru fiecare proiect în parte. Coperta a fost semnată de Karim Rashid, designer international, care ne va onora și anul acesta cu realizarea copertei.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe