SCUTUL DE PROTECȚIE CARE ȚINE LA DISTANȚĂ VIRUSURILE ȘI BACTERIILE

Tratament de suprafață extrem de eficient LAUFEN Clean Coat Active

LAUFEN CLEAN COAT (LCC), deja consacrat pe piață, a fost acum îmbunătățit cu proprietăți remarcabile. LCC este un finisaj permanent pe suprafața ceramică, atât de uniform încât aderența bacteriilor, a murdăriei și a depunerilor de calcar este mult redusă.

Cu CLEAN COAT ACTIVE (LCCA), LAUFEN oferă acum o opțiune antimicrobiană revoluționară care are, de asemenea, un efect antiviral, antibacterian și antifungic.

Dovedit științific finisajul de suprafață LCC ACTIVE a fost dezvoltat de LAUFEN în urma unor cercetări intensive și ucide peste 99,9 % din bacterii și virusuri în 24 de ore. Acest lucru corespunde cerințelor stricte ale standardelor ISO 21702:2019 și ISO 21702:2019. 22196:2011 și a fost verificată de institute de testare independente.

LCC ACTIVE, unic la nivel mondială, este aplicat pe ceramică printr-un proces extrem de riguros și apoi este stabilizat termic. Datorită proprietăților speciale ale materialului natural, anorganic, chiar și cei mai mici pori din smalțul ceramic sunt perfect sigilați: valoarea rugozității de suprafață a LCC ACTIVE este de 0,01 μm. Prin urmare, finisajul ceramic inovator este de aproape două ori mai neted decât straturile convenționale. Etanșarea și o compoziție chimică specială formează protecția perfectă împotriva murdăriei, bacteriilor și virusurilor: particulele de murdărie, calcarul, grăsimea și germenii nu au aproape nicio aderență și sunt clătite mult mai ușor de apă – virusurile și bacteriile sunt apoi eliminate.

LCC ACTIVE este lipit perfect de smalțul ars și este rezistent la substanțele chimice utilizate în mod obișnuit în baie. Prin urmare, utilizarea sa este recomandată în mod deosebit în sectorul comercial, de exemplu în spațiile sanitare foarte frecventate cum sunt aeroporturi, în spitale, cămine de bătrâni, grădinițe și hoteluri.

LCC ACTIVE protejează în mod optim stratul ceramic și păstrează calitatea produsului în timp, chiar și pentru ceramica pentru baie care este supusă unei uzuri intense.  Acest lucru oferă arhitecților și investitorilor imobiliari o siguranță suplimentară a investiției, dar are și un aspect legat de protecția mediului, deoarece cu cât durata de viață a unui produs este mai mare, cu atât mai mult timp va fi utilizat. Bineînțeles, ceramica finisată cu LCC ACTIVE poate fi, de asemenea, ușor de reciclat, deoarece formula se bazează exclusiv pe materiale anorganice, silicați.

Descoperiți produsele LAUFEN cu învelișul inovator Clean Coat Active, care ucide peste 99,9 % din bacterii și virusuri în 24 de ore: lavoare, toalete clasice și Smart, bideuri.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe