Această continuă secvențiere a existenței și evenimentelor pe care o numim timp afectează fiecare aspect al vieții. Fie că este vorba despre modă sau arhitectură, designul este un aspect important de luat în seamă în deciziile noastre. Una dintre dorințele majore ale celor supuși timpului este aceea de a îl opri sau aduce înapoi, cu scopul de a retrăi aspectele plăcute ale anumitor evenimente, sau, pur și simplu, pentru a stopa deteriorarea lucrurilor.

 

The New Classic by LAUFEN – O revitalizare a stilului clasic în amenajările de baie

Stilul este supus și el acestor schimbări inerente ale timpului. Istoria se desfăsoară neîntrerupt, iar cultura suferă constant modificări. Când vorbim despre design, dorința majorității este ca acesta să rămână mereu actual, pentru a ne putea bucura vreme îndelungată de bunurile noastre. Dacă vrem să obținem o amenajare de interior care să devină atemporală din punct de vedere al trendurilor și tendințelor, cea mai bună soluție este să optăm pentru stilul clasic.

Caracterizat prin simetrie, eleganță, linii grandioase și puternice și structuri care denotă claritate și sobrietate, stilul clasic se va bucura de actualitate și în viitor. Astfel, o decizie de amenajare interioară care respectă liniile definitorii ale acestui stil atemporal va oferi o notă de grație și modernitate oricărei încăperi.

Intitulată The New Classic, colecția de la LAUFEN reinterpretează într-o notă modernă toate caracteristicile importante ale stilului clasic. Această colecție semnată de designerul Marcel Wanders propune și inspiră la amenajări premium de baie, îmbinând cu măiestrie esteticul cu practicul.

Din punct de vedere al inovației, SaphirKeramic este materialul revoluționar în materie de ceramică. Inovația constă în duritatea excepțională pe care o atinge acesta, aproape de cea a metalului, rămânând totodată foarte maleabil și având capacitatea de a deveni foarte subțire. Aceste caracteristici exceptionale transformă SaphirKeramic într-un material de top, foarte râvnit de designerii și arhitecții care vor să se bucure de libertatea de a experimenta infinit cu ceramica.

Rezultatele nu pot fi decât unele de excepție, atât din punct de vedere al designului cât și al funcționalității produselor finite. Astfel, Marcel Wanders a reușit să obțină o paletă vastă de modele prin utilizarea atât a curbelor și liniilor fine, de influență feminină, cât și a celor masculine, robuste și impunătoare. 

Orice design de amenajare de succes trebuie să îndeplinească minimum două condiții: să respecte grația esteticii frumosului și funcționalitatea. The New Classic reușește să uimească prin inovație tehnologică, inventivitate estetică și să propună obiecte ce vor transforma orice baie într-o oază de relaxare și rasfăț, aducând în prezent eleganța trecutului și proiectând în viitor un stil mereu actual și de impact.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe