Secolul XXI a adus multe inovații din punct de vedere tehnologic, iar digitalizarea a devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Toată cunoașterea lumii este la o atingere distanță, iar centralizarea informației reprezintă pilonul funcționalității.

Ultimii ani au venit cu multe inovații la nivelul întregii piețe arhitecturale. Brandul consacrat LAUFEN ne inițiază într-o nouă era a tehnologiei în materie de amenajări de baie, anume LAUFEN Smart: Connected Bathrooms.

Viitorul bate la ușă cu noile soluții digitale LAUFEN Smart– funcționalitate, eficacitate, conectivitate

Ingeniozitatea umană și tool-urile digitale fac echipă bună în cadrul noului concept propus de LAUFEN – este vorba despre managementul apei în înstituțiile și clădirile publice. Cum putem reduce costurile, salva resursele și eficientiza atât proiectarea cât și întreținerea băilor? Soluția este la îndemâna tuturor celor care vor să investească într-o funcționalitate de ultimă generație.

Conceptul Smart propune administrarea facilităților sanitare prin conectarea la o rețea de tip cloud a robinetelor lavoarelor, urinalelor și dușurilor. Astfel, funcționalitatea și consumul utilităților necesitate de o amenajare de baie sunt centralizate printr-o singură platformă, gestionarea informațiilor devenind inteligentă, digitală și sigură. 

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe