Pasiunea pentru design interior a depășit demult ușa dormitorului sau a livingului. Mai mult decât ideea de frumos, în prezent căutăm soluții pentru comfort, funcționalitate și de ce nu, spațiu suplimentar (dimensiunile locuințelor rămân la fel, însă lucrurile noastre se înmulțesc pe zi ce trece… doar trăim în era consumerismului).

KLUDI: Despre bateriile încastrate

Câțiva ani în urmă, “trendul momentului” era amenajarea cu spoturi, orice plan de design pornea de la tavan, se doreau forme diverse, “lumini ascunse”, becuri colorate etc. Era o noutate să poți încastra lumina, să nu mai fie nimic la vedere, să poți crea impresia de minimalism, curat și spațiu. Această piatră de temelie a adus varianta încastratelor pretutindeni. Am început să profitam de orice nișă pe care în trecut nu ne-am fi gândit că poate fi folosită pentru a crea mai mult spațiu, dulapul încastrat în zilele noastre este ceva mai mult decât necesar, niciodată nu poți ști ce se ascunde în spatele unei uși, însă casa este ordonată mereu. Am continuat cu televizorul încastrat în mobilă sau perete și am ajuns la bucătărie cu electrocasnice încastrate și din ce în ce mai des se dorește păstrarea trendului și în baie.

 

De la “clasicul” rezervor încastrat care a schimbat fața băilor la 180 grade, acum completăm amenajările cu baterii de lavoar încastrate, baterii de cadă sau de ce nu putem chiar să ne creăm un mic spa la noi în duș.

 

Ce este cel mai important când decizi să optezi pentru un sistem încastrat: în primul rând ai nevoie de un brand de tradișie și de incredere, apoi de niște oameni pricepuți care pot pune în practica ceea ce îți dorești.

 

Vorbind de amenajarea băii, de curând, am descoperit la KLUDI o amenajare  cu baterii încastrate “all black” din seria Bozz care mi-a atras atenția că amenajările interioare respectă același trend indiferent de camera din locuință. De ce baterii încastrate și de ce este negru pe val? În primul rând, bateriile încastrate schimbă total imaginea băii, ne oferă o altă perspectivă de amenajare, iar întotdeauna negru va inspira eleganță, rezultând astfel un duo perfect ales din ce în ce mai des în locul unei soluții clasice. În al doilea rând, negru arată perfect în combinație cu materiale naturale, îl putem combina cu lemn, piatră naturală sau, de ce nu, sticlă. În al treilea rând și deloc de neglijat, o astfel de amenajare se întreține mai ușor. Iar dacă vrem să ducem beneficiile în sfera funcționalului putem menționa: economie de spațiu, siguranță, versatilitate, o varietate mare de soluții și lista ar putea continua cu siguranță.

 

Seria Bozz de la KLUDI oferă soluții diverse, un design modern, adaptat prezentului sau altfel spus mai puțin înseamnă mai mult: design-ul fin, fără alte decorațiuni extra, al bateriilor de baie și de dus, liniile exacte și limbajul de design strict geometric formează estetica facilă a purismului. Design-ul impresionează prin liniaritatea sa fără compromisuri și eleganță simplă intenționată.

 

Indiferent de stilul de design preferat, daca aveți în plan o (re)amenajare a băii vă recomandăm să aruncați o privire la produsele KLUDI, veți observa că “sunt mai mult decât un chip frumos”, deși impresionează prin design, produsele sunt premiate și pentru inovații tehnice, compania investind an de an pentru a-și păstra standardul de calitate german cu care și-a obișnuit utililizatorii de aproape 100 de ani.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe