Amenajări de succes pentru oameni de succes

Delta Studio

All Inclusive / All Exclusive: Soluții custom made

Cu o istorie de peste un sfert de secol, Delta Studio livrează soluții integrate pentru interioare premium în întreaga țară. Cu mix-uri de servicii personalizate atât pentru clienții finali, cât și pentru segmentul B2B (arhitecți, dezvoltatori imobiliari), Delta Studio și-a consolidat poziția de lider în amenajări interioare premium.

Profesioniștii apelează la profesioniști

Rețeaua de showroom-uri inspiraționale în cele mai importante orașe din țară, parteneriatele cu branduri consacrate la nivel internațional, un portofoliu de produse cu exclusivități premium, precum și echipele de profesioniști (consilieri, arhitecți, project manageri), realizează performanță zi de zi în vederea satisfacției tuturor clienților și finalizării cu succes a celor mai ample proiecte de amenajare.

Lifestyle with style

O casă poate fi precum un costum de designer: custom-made sau pret-à-porter, diferența fiind că o casă te îmbracă pe termen lung, așa că trebuie să ți se potrivească perfect. Delta Studio livrează interioare exclusiviste la cheie, croite perfect pe bugetul și nevoile clienților.

Liderii optează pentru lideri

Alegerile noastre în orice domeniu ne definesc. Delta Studio este lider național în amenajările interioare rezidențiale premium, o poziție pe care o confirmă atât premiile din portofoliul nostru, cât și clienții noștri. Așa că am ales întotdeauna parteneriate de succes pe care le-am consolidat de-a lungul timpului cu branduri, companii și oameni care sunt, de asemenea, lideri în domeniile lor:

  • dezvoltatori imobiliari premiați la nivel internațional
  • furnizori consacrați, cu o istorie de peste un secol în industria amenajărilor interioare
  • arhitecți și designeri prestigioși, cum este Karim Rashid
  • influenceri și formatori de opinie din domenii variate – Florin Piersic Jr., Inna, Vladimir Drăghia, Adela Popescu, Carmen Grebenișan, Ilinca Vandici etc

Proiecte de amenajare cu Delta Studio

Citylife Arhitectura – Ioana Daria Toghe

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!