Un proiect The Institute, Romanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din România – un festival care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică.

Romanian Design Week

Sub umbrela Romanian Design Week sunt organizate expoziții și evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg și, anual, peste 85.000 de vizitatori participă la evenimentele din programul RDW.

Fiecare ediție prezintă peste 160 de proiecte recente, semnate de studiouri locale de arhitectură și design. Programul festivalului include, de asemenea, peste 100 de evenimente satelit în tot Bucureștiul, găzduite de studiouri de design, showroom-uri, hub-uri creative, galerii de artă, toate unite sub umbrela formatului RDW Design GO!

Proiectele de dezvoltare urbană au fost una dintre prioritățile The Institute din ultimii ani. Prin coagularea comunităților creative în jurul unor spații ce pot aduce în lumină Bucureștiul și România pe harta culturală europeană și prin coagularea tuturor forțelor din jurul festivalului, Romanian Design Week își propune să contribuie la dezvoltarea unor parteneriate – între sectorul public, privat, societate civilă și antreprenori – care să ducă la schimbarea în bine a Capitalei, la creșterea atașamentului oamenilor față de oraș și, în cele din urmă, la o calitate mai bună a vieții fiecăruia dintre noi.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!