amenajare apartament

O locuință modernă, cu o bază ușor masculină, dată de finisajele reci și texturile neutre, accentuate de pete de culoare și texturi vibrante.

25 Square House

Amenajare apartament 25 Square House

Amenajarea apartamentului are o notă ușor glam, datorită mixului între finisajul tip terrazzo, regăsit la plăcile ceramice din baia matrimonială, și „marmura abstractă” mată din bucătărie.

Nu lipsesc aluziile industriale: peretele central din living, cu o decorative cu aspect de beton aparent, continuă în bucătărie. Cromatica se bazează pe griuri colorate, cu diferite accente de culori, alese în funcție de importanța funcțională a camerelor (ca galben muștar sau albastru electric).

Una dintre provocările proiectului a fost acela de a integra în zona bucătăriei și a dressingului toate elementele funcționale dorite, fără a pierde din context linia unui design curat și ascuns.

Casa este dispusă pe două niveluri: la parter zona de zi, un grup sanitar, o depozitare sub scări și camera de zi, iar la etaj trei dormitoare și două băi.

Unul dintre dormitoare a devenit dressing pentru dormitorul matrimonial, ce are și baie proprie. Punctul forte al spațiului este reprezentat de deschiderea generoasă de aproximativ 40 de metri pătrați pentru zona de living și dining.

Jocul cu volumele corpurilor oferă o vedere curate din zona de dining.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Pure-Mess – Sergiu Călifar