Un spațiu provocator și ofertant pentru o familie tânără cu deschidere către stil și inovație. Stilul propus de designer este unul eclectic, cu note minimaliste și elegante.

Aesthetic Appeal

Zona de zi a fost configurată ca spațiu de relaxare, zonă de servit ocazional și bucătărie deschisă. În living patronează un corp de mobilier pentru depozitare ca perete de accent cu linii fine, colțarul se distinge în mod firesc în amenajare, iar măsuța de cafea își aduce amprenta de rafinament, textura acesteia fiind din beton turnat și finisat.

Zona de servit este poziționată provocator într-o secțiune poligonală, nevoia fiind aceea de a crea lumină și profunzine. Acest lucuru a fost realizat prin utilizarea de leduri încastrate și licheni aclimatizați decorativi. Corpurile masive de iluminat arhitectural contibuie la unificarea spațiului.

Dormitorul se distinge prin intimitatea creată de vernilul texturat utilizat pentru peretele principal, acesta fiind iluminat indirect de lampa unghiulară. Aceste unghiuri și suprapuneri au fost utilizate și la parchetul folosit, astfel vizual obținem o „curățenie” a formelor. Aceeași idee a fost aplicată și în spațiul destinat măsuței de toaletă, forma rotundă a oglinzii a fost continuată în spațiu de globul de lumină și scaunul cu forme rotunjite.

O amenajare curajoasă, unde texturile și formele își au locul în mod precis, utilitatea și functionalitatea fiind principale, stil și detaliu specific OAZA Concept.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de OAZA Concept