Design-ul de interior al apartamentului emană o eleganță masculină într-o paletă de culori dominată de negru și gri, contrastată cu accente de lemn de nuc cald. Liniile curate și moderne definesc spațiul, iar lumina de la benzile LED subliniază detaliile arhitecturale, creând o atmosferă sofisticată și contemporană.

Alpha Apartment

Dormitorul a fost proiectat pentru a oferi o senzația de intimitate. Punctul focal al designului este o oglindă rotundă care se întrepătrunde cu placarea realizata din MDF riflat care este iluminată în spate. Paleta cromatică se bazează pe tonuri de gri, cu accente din lemn de nuc, iar patul care are un material catifelat conferă o senzație de confort.

Spațiul de depozitare este optimizat, în fața patului fiind poziționat dulapul cu fronturi riflate care se continuă și îmbracă intarea în dormitor. Vopseaua decorativă utilizată pe pereți adaugă o textură subtilă, contribuind la crearea unei atmosfere elegante. În zona de open space a apartamentului, avem trei funcționalități esențiale: bucătăria, zona de dining și livingul, toate integrate armonios într-un concept unitar.

Acest concept se potrivește tematicii și stilului dormitorului, creând astfel o coerență estetică în întregul apartament. Pentru a delimita spațiul de living de zona de dining, am folosit o jardinieră realizată din PAL cu aspect de lemn de nuc, cu elemente riflate, care adaugă unicitate spațiului. Bucătăria este separată de zona de intrare în apartament printr-o construcție metalică, creând astfel o zonă distinctă pentru gătit. În plus, holul este dotat cu o zonă generoasă de depozitare, asigurând astfel organizare și funcționalitate în spațiu. Această abordare de design în zona de open space se concentrează atât pe estetică, cât și pe utilitate, pentru a oferi un mediu plăcut și practic.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.