Call for Projects Album 2024

Un proiect special pentru un client aparte, Altarul Preotului de Romb surprinde prin dramatism și extravaganță. Finisajele puternic texturate, formele surprinzătoare și jocurile de lumini și reflexii sunt toate elemente ce dau caracterul acestui apartament. La intrarea în locuință suntem întâmpinați de Preotul de Romb, elementul central al acestei amenajări. Acest basorelief reprezintă o metaforă Dacă primul capitol al vieții sale a fost marcat de studii teologice, actualul capitol este definit de a oferi suport financiar companiilor cu greutate.

Altarul Preotului de Romb

Un proiect special pentru un client aparte, Altarul Preotului de Romb surprinde prin dramatism și extravaganță. Finisajele puternic texturate, formele surprinzătoare și jocurile de lumini și reflexii sunt toate elemente ce dau caracterul acestui apartament. La intrarea în locuință suntem întâmpinați de Preotul de Romb, elementul central al acestei amenajări. Acest basorelief reprezintă o metaforă Dacă primul capitol al vieții sale a fost marcat de studii teologice, actualul capitol este definit de a oferi suport financiar companiilor cu greutate. Camera de zi, compusă din zona de living și cea de dining pare a fi secționată în două la nivelul finisajelor pereților. Zona de luat masa se remarcă prin folosirea intensă a lemnului, făcând podeaua, pereții și masa de dining să pară sculptate din același corp.

Forma fragmentară a spațiului contribuie deasemenea la aparența sculpturală a acestuia, prin jocul de unghiuri obtuze. Forma neregulată cu multe laturi a zonei de dining a fost camuflată prin ritmul continuu a intervenției perimetrale. Livingul întrerupe continuitatea lemnului printr-un tratatament monocrom al pereteților cu riflaje. Acestea se dematerializează în partea superioară, dând impresia că pereții devin paravane. Baia și bucătăria au ca stindard eleganța, prin folosirea unor tonuri închise și texturi puternic evidențiate. Dormitorul oferă un spațiu contrastant ce se remarcă prin piesele de mobilier furniruit și motivul labirintului ce acoperă pereții.

Placarea cu oglindă întâlnită la nivelul peretelui lateral creează impresia de extindere a spațiului, potențată și prin situarea acesteia opusă față de latura vitrată a camerei, o generoasă zonă de lumină. Placarea cu oglindă se regăsește și la baza patului, oferind de data aceasta iluzia de plutire a obiectului, în ciuda consistenței sale solide. Prezența sa este dublată subtil și prin intermediul riflajelor albe, ce fac trecerea cu planul vertical al peretelui.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Inedit Works – Mihail Neagu