amenajare apartament

Având în vedere poziția apartamentului i.e. Bulevardul Unirii, dar și destinația – închiriere în regim hotelier – am gândit un concept unic și impozant.

Amenajare apartament Tesla

Amenajare apartament Tesla

Amenajarea apartamentului trebuia să se remarce prin design-ul său, față de de multiudinea de apartamente disponibile pe piață pentru închiriat. De asemenea, acesta trebuia să poarte trade mark-ul ISRA Design, ceea ce înseamnă un stil unic de design și o combinație armonioasă de materiale.

Am ales astfel să amenjam apartamentul în stil industrial-luxury, un stil caracteristic nouă. Stilul se caracterizează printr-o combinație armonioasă a materialelor reci (beton, metal, piatră) cu materiale calde (lemn, piele, materiale textile). Totul este calibrat din punct de vedere al paletei de culori care are în componență două tipuri de vopsea verde – Cushing Green și Guacamole. Negrul are de asemenea un rol important în aspectul general al apartamentului. Am ales să folosim elemente de impact precum mobilierul, riflajele și sanitarele, de culoare neagră. Toată atmosfera creată de această paletă de culori folosita în amenajarea apartamentului este încălzită de parchetul de stejar herringbone, care a fost recondiționat în totalitate.

Spațiile de depozitare sunt generoase, oferind o experiență îndestulătoare, chiar dacă timpul de ședere în apartament este  de un weekend sau de o lună de zile. Zona de dormit este luxoasă și intimă în același timp, grație combinației de materiale și iluminatului ambiental. De asemenea, zona de zi este împărțită în mod echilibrat și beneficiază atât de canapea și fotoliu cât și de o zonă de dining.

VIDEO AMENAJARE

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ISRA INTERIOR DESIGN SOLUTIONS