Designer de interior : Mădălina Zamfir 
Product designer : Ana Maria Popa 
Suprafața : 53 mp
Status : Implementat 2022
Implementare realizată de Unican – concepte unice de mobila 

Apartament 606 Constanța

Proprietarul a ales – în urma discuțiilor avute pentru definirea stilului de amenajare – stilul industrial urban adaptat unui concept de viață modern, în care timpul petrecut cu prietenii și tânara familia ocupă un loc important.

Compartimentarea open space a fost adaptată la nevoile unui spațiu domestic, separarea spațiilor fiind făcută prin elementele morfologice de mobilier. Insula de bucatarie este complet echipată, dotată cu chiuvetă și plită cu hotă extractibilă conectată la evacuarea exterioară, maximizand eficiența și păstrând în același timp fiabilitatea și eleganța spațiului. Mașina de spălat rufe și centrala termică sunt amplasate într-un modul funcțional separat de spațiul destinat preparării mesei. Relația între living și bucătărie este completată cu un spatiu de luat masa – gândit ca accent de culoare în galben aprins. Linia de separare este facută cu ajutorul riflajului în care a fost inserată banda led. Ușile de interior albe cu inserții metalice și mânere charm sunt folosite ca marcaje pentru a facilita navigarea ușoară a spațiului.  

Decorarea pereților cu tapet cu model de caramidă în spatele colțarului, finisaje tip beton și elementele de lemn completează vocabularul specific decorului industrial. Mobilierul metalic din zona de living și scaunele de bar alături de corpurile de iluminat pe șină magnetică cu finisaj negru dau o notă deosebită, creând o inima vie a casei, aproape o scena de performance. Ceramica cu note de galben complimentează ameanajarea în culori stinse și efecte de patină. Compoziția uniformă a pardoselii se continuă în spațiile adiacente zonei de zi. Baia păstrează tonul general al casei cu o zonă de duș separată prin folosirea unor plăci ceramice care imita lemnul. 

Aceleași plăci ceramice au fost folosite și în dormitor unde s-a dorit o nota mai calda decat in zona de living. Elemente de design industrial minimalist sunt prezente și în amenajarea dormitorului. Accentul creat de fototapet, riflajul și luminile alese reușind să scoată în evidență elementul central al dormitorului – patul – produs în fabrica Unican, la fel ca toate piesele folosite în această amenajare. Dressingul cu uși de sticlă fumurie și rame metalice negre completează estetica generală a spațiilor. 

Apartamenul a fost amenajat de la stadiul de alb complet de echipa Unican – proiect de design interior și lucrări de amenajare de interior. Producția de mobilier și elemente tapițate este integral dezvoltată în fabrica noastră din București, restul elementelor – ceramică / tapet / corpuri de iluminat / perdele și draperii au fost integrate în proiect cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Unican – Mădălina Zamfir