amenajare apartament

Call for Proiects Album 2024

Designul de interior al apartamentului emană o eleganță masculină într-o paletă de culori dominată de negru și gri, contrastată cu accente de lemn de nuc cald. Liniile curate și moderne definesc spațiul, iar lumina de la benzile LED subliniază detaliile arhitecturale, creând o atmosferă sofisticată și contemporană.

Apartament Alpha

Amenajare apartament Alpha

Dormitorul a fost proiectat pentru a oferi o senzație de intimitate. Punctul focal al designului amenajării apartamentului este o oglindă rotundă, care se îmbină armonios cu placarea realizată din MDF riflat, iluminată din spate. Paleta cromatică se bazează pe tonuri de gri, accentuate de lemn de nuc, iar patul, cu materialul său catifelat, conferă o senzație de confort. Spațiul de depozitare este optimizat: în fața patului se află un dulap cu fronturi riflate, care continuă și îmbracă intrarea în dormitor.

Vopseaua decorativă utilizată pe pereți pentru această amenajare de apartament adaugă o textură subtilă, contribuind la crearea unei atmosfere elegante. În zona de open space a apartamentului, avem trei funcționalități esențiale integrate armonios într-un concept unitar: bucătăria, zona de dining și livingul. Acest concept se potrivește tematicii și stilului dormitorului, creând o coerență estetică în întregul apartament. Pentru a delimita spațiul de living de zona de dining, am folosit o jardinieră realizată din PAL cu aspect de lemn de nuc și elemente riflate, care adaugă unicitate spațiului. Bucătăria este separată de zona de intrare în apartament printr-o construcție metalică, creând astfel o zonă distinctă pentru gătit.

În plus, holul este dotat cu o zonă generoasă de depozitare, asigurând astfel organizare și funcționalitate în spațiu. Această abordare de design în zona de open space se concentrează atât pe estetică, cât și pe utilitate, pentru a oferi un mediu plăcut și practic.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Vibe Interior