Call for Projects Album 2024

Beneficiarii au dorit un interior modern, cu multe spații pentru depozitare multifuncționale. Zona de zi open space și culorile predominante de gri, verde și roz creează o stare de bună dispoziție generală. Toate elementele tehnice au venit în completarea atmosferei pentru a crea o oază de liniște.

Apartament B.AC

Zona de zi este open space, iar locul de luat masa este amplasat lângă fereastră, pentru un plus de liniște în diminețile agitate. La nivelul peretelui dintre dormitoare și living s-a amplasat TV-ul, iar ușile de acces sunt tip filomuro, pentru a da senzația de tot unitar. Frigiderul și congelatorul sunt incorporabile, ceea ce oferă și mai multă versatilitate designului. La bucătărie există o insulă generoasă, practică, ideală pentru a implica toată familia în sesiunile de gătit. Au fost integrate, de asemenea, spații pentru depozitarea legumelor și tăvilor.

Baia comună pentru dormitorul copilului și cel pentru oaspeți este un mix între funcționalitate și rafinament. Toaleta este prevăzută cu duș pentru igiena intimă. Lavoarul roz și tabloul cu licheni oferă o pată de culoare efervescentă camerei.

Dormitorul pentru oaspeți prezintă o canapea extensibilă, dulapuri pentru depozitare, un birou de lucru și perete decorativ. Dormitorul matrimonial este un spațiu intim și cozy, cu zona deschisă de dressing. Patul este tapitaț până în tavan, iar peretele cu accente decorativ sporește efectul vizual. Baia oferă o cadă freestanding pentru momente relaxante, licheni și WC multifuncțional. Holul de acces include spații pentru depozitarea hainelor și încălțămintei. Zona cu băncuță și peretele marcat de lumini oferă zonei un aer familiar.

Pentru proiectul de design interior, am aplicat conceptul automatizării astfel: A fost propus un sistem de ventilație centralizat, recunoscut pentru îmbunătățirea calității generale a aerului. A fost realizat un sistem smart pentru casă. Am integrat benzi led, boxe în tavan pentru zona de zi și băi, dar și posibilitatea aprinderii din telefon a tuturor echipamentelor electronice.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ArhitectO