amenajare apartament

Localizare  –  Craiova, România

Suprafața – 95 mp

Anul finalizării – 2018

Concept –  Adaptarea stilului clasic într-un apartament

Stilul amenajării – Clasic, cu elemente Neoclasice

Materiale folosite – Parchet triplustratificat, mochetă, profile decorative, lavabilă și vopsea decorativă, tapet, ceramică, marmură

Gama cromatică – Culori calde, bejuri, ivory și auriu

Apartament C

Amenajare apartament C

Clienții și-au dorit un apartament clasic, foarte cald și primitor, cu mici accente aurii, care să aducă o eleganță și un sublim amenajării, de aici și multe detalii custom realizate special pentru acest proiect – de la profile decorative, personalizarea tapițeriilor, până la mobilierul care face un tot întreg cu pereții. Deși interioarele apartamentelor moderne limitează aplicarea stilului clasic, provocarea a fost să găsim soluții estetice și funcționale în așa fel ca întregul spațiu să nu pară încărcat și sufocant.

Pentru amenajarea apartamentului, am optat pentru piese de mobilier și corpuri de iluminat mai puțin voluminoase, iar culorile deschise ne-au ajutat să aerisim atmosfera. Am pus un mare accent pe finisaje, de aceea am ales țesături din catifea și satin, tapet textil de mătase, furnir de lemn vopsit alb și ivory, sculpturi lucrate manual de pe mobilier.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior