Call for Projects Album 2024

Proiect realizat într-un complex rezidențial nou din centrul Bucureștiului. Amenajarea a fost concepută pentru o tânără studentă aflată în primii ani de facultate care și-a dorit un spațiu modern, deschis, care să iasă din anonimat.

Apartament C.A.

Apartamentul amenajat are 3 camere, 2 dormitoare, 2 băi, și o bucătărie care a fost mutată înainte de a începe proiectul pe balcon pentru a face mai mult spațiu în living. Apartamentul a fost predat de către investitor cu finisaje, astfel clientul nu si-a dorit înlocuirea acestora. Pentru a optimiza spațiul cât mai mult și pentru a crea diferite zone în casă, am ales să separ camera de zi cu un perete placat cu ceramică în spatele căruia am realizat un spațiu intim de relaxare și de luat masa, cu un pic de culoare. Ușile glisante care separă bucătăria de living sunt un element metalic care dă un accent camerei de zi și sunt totodată practice în separarea celor două spații. Atmosfera caldă în tot acest spațiu modern a fost realizată prin peretele accent din camera de zi în care a fost inserat un șemineu decorativ care se poate vedea din ambele părți ale camerelor. Trucul pe care l-am abordat în a face spațiul mic cât mai amplu a fost placarea peretelui din living, unde se aflau câteva goluri inestetice rezultate din structura blocului, cu oglinzi separate prin bare metalice. Cu multă atenție la detalii și cu multă implicare, am reușit ca spațiul să fie întru totul așa cum și l-a dorit clientul, chiar peste așteptări.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.