amenajare apartmanet

Intreaga amenajare combina fundaluri in nuante natural – neutre (vopsea lavabila alba si gri pe pereti, tonuri de gri-uri deschise si lemn in finisajul mobilierului si al pardoselilor, materiale textile in nuante de ivory, grej si crem-cappuccino) cu accente de materiale si texturi mai speciale – tapet in dormitor, placare ceramica tip marmura Calacatta Gold in living si profile decorative vopsite in nuantele peretilor pe toate traseele de interes.

Elementele cromatice comune ale partenerilor – albastru turcoaz si nuantele de verde vegetal au fost dispuse atent si punctual, pentru un plus de vitalizare a intregii amenajari.

Apartament C

Amenajare apartament C

In vremuri de pandemie, un cuplu de viitori tineri parinti ne-a solicitat ajutorul in amenajarea celor 77.00mp utili ai viitorului lor apartament de 3 camere. Cerintele au fost clare pentru amenajarea apartamentului – spatiile relativ reduse ca dimensiuni necesitau o organizare cat mai eficienta din punct de vedere al spatiilor de depozitare si functionale de zi, insa ambianta generala se dorea cat mai aerisita, luminoasa si presarata cu elemente decorative eclectice.

Detalii de clasic epurat si accente de finisaje metalice aurii pentru ea, volumetrii regulate, proportii clar delimitate si finisaje moderne cu accente de negru mat pentru el – toate se imbina intr-un peisaj general contemporan-eclectic, la limita dintre casual si elegant.

Dimensiunea redusa a bucatariei ne-a obligat catre o rezolvare liniara din punct de vedere al dispunerii frontului de lucru. Astfel, zona de luat masa s-a redus la un blat semiinalt dispus cu vedere pe fereastra – pentru micul dejun si gustari rapide ; iar zona de dining a fost adosata living-ului – ca un spatiu de jonctiune intre hol si living – pe care l-am marcat simbolic prin schimbarea culorii peretilor

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.