amenajare apartament

Suprafata utila:  78.5mp utili

Compartimentare: Apartament decomandat cu trei camere si doua bai, la etaj intermediar al unui bloc nou tip P+10 situat in Arad, blocul ARED Micalaca.

Client: Ciornei Adrian si iubita, cuplu tanar fara copii. Motiv pt care s-a amenajat doar un dormitor din cele doua.

Buget: 50.000euro

Apartament CA Arad

Amenajare apartament CA

Clientii, un tanar cuplu din Arad, au abordat arhitectii pentru amenajarea apartamentului. Bugetul a fost undeva in jurul a 50.000euro, buget in care arhitectii s-au  incardat. Au folosit materiale de calitate foarte buna, numai calitatea 1.

Dorinta acestora a fost de a realiza un apartament cu contrast puternic, si multe accente din lemn pentru a reda senzatia de caldura. S-a lucrat la instalatia electrica, fiind refacuta integral si la instalatia sanitara care la fel, a fost refacuta integral mai ales pentru a ascunde caloriferele urate pozitionate Au ales calorifere slim pe inaltime, puse in spatele draperiilor. Capacitatea calorica totala a apartamentului a crescut cu 15% fata de instalatia sanitara initiala. Amenajarea apartamentului a fost realizata conform randarilor, fara modificari fata de proiect.

Practic in apartament intram printr-un coridor destul de ingust, care are acum rol de depozitare si primire oaspeti. S-a generat un hol aparent lat prin oglinda amplasata pentru a oglindi tablourile facute manual. Dulapul cu loc de stat are rol de cuier ascuns si depozitare haine beneficiar. Sistemul de iluminat continuu leaga vizual spatiul de acces de spatiul de zi, fiind ca o sugestie a circulatiei prin apartament.

Problema cea mai mare a amenajării apartamentului fost generarea unei zone de luat masa, fiind un openspace relativ mic (28mp). Beneficiarii au dorit o bucatarie generoasa, utilata complet. Pe langa acestea, a fost foarte important pentru ei un racitor mare de vinuri. Avand in vedere ca acestia se aduna cu prietenii si se uita la filme, au dorit ca insula sa aiba locuri de stat cu perspectiva catre televizor.

Astfel, spun acestia ca este foarte practic prin faptul ca baietii stau la insula la un pahar de vin si doamnele pe canapea – cu o capacitate de 10 persoane asezate confortabil, este un spatiu util. Canapeaua se poate repozitiona pentru a reaseza scaunele fata in fata la insula, in situatia in care beneficiarii doresc sa foloseasca insula pentru board games sau o cina cu prietenii, fara TV in peisaj.

Dormitorul matrimonial in luxury contemporary hotel style contine o baie matrimoniala privata cu cada. Mocheta pe jos ofera senzatia de confort iar oglinzile dubleaza spatiul oferind si mai multa lumina.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ATMSF Design – Arh. Bej Bogdan