Tip locuință: apartament cu două dormitoare

Caracteristici: tip open – space 

Locație: București

Stil amenajare: contemporan

Photo credit: Alexandru Prodan

Apartament Carmen Sylva

Apartamentul se află într-un complex nou în centrul Bucureștiului, fiind preluat la alb, cu băile finisate. Spațiul este compus dintr-un open space cu living și bucătărie, două dormitoare și două băi. Amenajarea s-a dorit să fie modernă, primitoare, cu multe spații de depozitare, dar totodată să nu pară încărcată. 

În living sunt combinate nuanțele calde cu materialele naturale începând de la griul cald aplicat pe peretele cu televizorul, masa de lemn, fototapetul inspirat din natură și până la verdele liniștitor al canapelei. 

Bucătăria în linii simple întregește open space-ul, iar blatul și contra-blatul realizate din quartz dau nota de eleganță și acuratețe. 

Dormitorul matrimonial este unul minimalist, funcțional, având multe spații de depozitare, nota caldă fiind redată de placarea în nuanța lemnului din spatele patului.

Dormitorul fetei este unul călduros în care se regăsesc texturi catifelate, accente aurii, fototapetul feminin și nuanța îndrăzneață a patului.

În tot apartamentul, pe lângă funcționalitate, mobilierul completează designul contemporan atât prin cromatică, cât și prin liniile acestuia. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Raluca Cioncu-Vîrtopeanu