Brieful beneficiarului a fost acela de a realiza un apartament în stil industrial cu influențe contemporane, încercând să limităm modificarile aduse partiului și finisajelor impuse ș.i cu modificări sau completări minime pe zona de instalații electrice.

Apartament Cobalt Blue

Provocarea acestei amenajări a fost suprapunerea accentelor stilului contemporan pe rigorile stilului industrial (cărămidă aparentă, beton, metal, nuanțe de gri, piele). Amenajarea interioară și-a propus să spargă linia stilului industrial prin introducerea elementelor albastru Cobalt. Prin designul interior propus am preluat elementele industriale și le-am îndulcit prin culoare și abordare. Cerințele beneficiarului au fost acelea de a maximiza spațiile de depozitare, marea parte a lor fiind închise și concepute astfel încât să se piardă în fundal. Introducerea traforului chiar din zona de acces delimitează spațiul destinat locului de luat masă de zona de relaxare și crează astfel un tampon pentru zona accesului în apartament.

Atât camera de zi cât și dormitorul au un design foarte simplu, accentele în ambele camere fiind reprezentate de pereții placati cu cărămidă. Aceștia preiau în fiecare dintre camere culoarea predominantă păstrând textura specifică stilului industrial cu o cromatică mai îndrăzneață inspirată din tendințele contemporane. Deși cromatica poate părea închisă sau prea serioasă, în realitate ambientul rezultat inspiră confort, relaxare, ordine și curățenie, ducându-ne cu gândul către un apartament specific unui boutique hotel amplasat într-o metropolă europeană.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.