amenajare apartament
Winner BigSEE Interior Design Award 2020

Apartament cu bicicletă

Amenajare apartament cu bicicleta

Situat în zona de nord a Bucureștiului, apartamentul a fost destinat de la început închirierii unui cuplu tânăr și dinamic – prin urmare, designul a fost gândit în termeni de funcționalitate, minimalism și fluiditate, dar cu accente calde pentru sentimentul de “acasă”.

Layout-ul inițial stabilit pentru amenajarea apartamentului a fost modificat aproape în întregime. Pentru a crea un spațiu mare, primitor și luminos, vechiul hol, camera de zi și baia au fost unite, dând naștere zonei actuale.

Pentru o integrare discretă și naturală în spațiul de locuit, bucătăria este tratată minimalist – doar un front de lucru cu blat din lemn masiv, luminat de fereastra îngustă și lungă pe toată înălțimea peretelui – restul echipamentelor de bucătărie fiind mascate în frontul de dulapuri din imediata apropiere.

Holul, care traversează întreaga lungime a apartamentului și separă zona de noapte de zona de zi, a fost proiectat ca o zonă de depozitare cursivă, cu un accent puternic – nișa pentru bicicletă, placată cu lemn, devenită simbolul casei.

 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Postolache Zahalca Arhitectura